باید مدیری متخصص و باتدبیر رأس ورزش باشد

داداش زاده: مدیر ورزشی، ورزش را درک می کند/ کند امیدوارم نماینده های مجلس یکبار هم به جامعه ورزش اعتماد کنند

داداش زاده: مدیر ورزشی، ورزش را درک می کند/ کند امیدوارم نماینده های مجلس یکبار هم به جامعه ورزش اعتماد کنند
پیشکسوت پرسپولیس و استقلال گفت: نماینده های مجلس این همه به افراد غیرورزشی اعتماد کردند که امیدوارم یکبار هم به جامعه ورزش اعتماد کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، بهزاد داداش‌زاده پیشکسوت باشگاه پرسپولیس درخصوص گزینه پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان در دولت سیزدهم اظهار داشت: سجادی از خانواده ورزش است و در تاریخ بعد از انقلاب اولین بار است که یک فرد ورزشی به عنوان وزیر ورزش و جوانان به مجلس معرفی می شود. البته ایشان در دولت دهم نیز به مجلس معرفی شده بود و کاش آن دوره انتخاب می‌شد تا ورزش ما جایگاه بهتری پیدا می کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: به هر حال سجادی در حال حاضر تجربه بیشتری دارد و می تواند بسیار بهتر عمل کند. در یکی از بازیهای آسیایی بنده و سجادی به همراه تیم ملی فوتبال و تیم ملی دوومیدانی حضور داشتیم و ایشان از لحاظ اخلاقی هم انسان خوبی است.

,

پیشکسوت تیم های پرسپولیس و استقلال با اشاره به اهمیت اقتصاد ورزش بیان کرد: در ورزش موضوع اقتصادی برای پیشرفت و توسعه بسیار مهم است. بنابراین باید مدیری متخصص و با تدبیر رأس آن باشد که از جنس خود ورزش باشد و ورزش را درک کند و بتواند امکانات و زیر ساخت ها را برای ورزشکاران و آحاد جامعه فراهم آورد.

,

او در پایان گفت: نماینده های مجلس این همه به افراد غیرورزشی اعتماد کردند و امیدوارم یکبار هم به جامعه ورزش اعتماد کنند تا انشاالله ورزش ایران به شایستگی هایی که دارد برسد و جلوی اتفاقات ناخوشایند مثل مهاجرت ورزشکاران گرفته شود.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه