دادستان بوشهر:
شهردار سابق و معاون شهرداری گناوه بازداشت شدند
حسنپور گفت: شهردار سابق و یکی از معاونین شهرداری گناوه به اتهام تخلفات مالی از سوی اداره اطلاعات شهرستان گناوه بازداشت شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ حسن پور دادستان بوشهر با علام خبر دستگیری شهردار سابق گناوه خاطر نشان کرد: حسب نیابت قضایی از سوی شعبه هفتم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان از سوی اداره اطلاعات شهرستان گناوه، شهردار و یکی از معاونان شهرداری گناوه دستگیر و بازداشت شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,حسن پور افزود: این دو نفر به اتهام تخلفات مالی دستگیر شدند و برای انجام تحقیقات لازم در اختیار اداره کل اطلاعات استان قرار گرفتند.
,دادستان بوشهر خاطرنشان کرد: پیش از این نیز ۲ نفر از کارمندان شهرداری گناوه به اتهام تخلفهای مالی در ۱۳ مرداد از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) اداره کل اطلاعات این استان بازداشت شده بودند.
,انتهای پیام//
]
ارسال دیدگاه