مدیر شبکه بهداشت و درمان ساوجبلاغ:

بسیج به واکسیناسیون کووید۱۹ در طرح شهید سلیمانی کمک قابل توجهی کرد

بسیج به واکسیناسیون کووید۱۹ در طرح شهید سلیمانی کمک قابل توجهی کرد
مدیر شبکه بهداشت و درمان ساوجبلاغ طی بازدید از پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید۱۹ باشگاه شهید جوینی هشتگرد گفت: بسیج، در طرح شهید سلیمانی به کمک واکسیناسیون علیه کووید۱۹ آمده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رنجبر پور، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ساوجبلاغ طی بازدید از پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید۱۹ باشگاه شهید جوینی هشتگرد و مرکز واکسیناسیون تختی شهر جدید هشتگرد در ساوجبلاغ که سپاه این شهرستان راه اندازی کرده، در گفتگو با خبرنگار تیتریک گفت: در شهرستان ساوجبلاغ به کمک نیروی مقاومت بسیج در طرح شهید سلیمانی و با حمایت همه ادارات شهرستان در ۲ مرکز تجمیعی و ۱۲ مرکز جامع سلامت شهرستان، واکسیناسیون همچنان در حال ادامه و پیشروی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
وی افزود: زیر ساخت ها و امکاناتی که در این دو سالن نیاز بود با همت و کمک های همه به ویژه سپاه و شهرداری تامین شد و با نیروهایی که داوطلبانه از طرف بسیج و بخشی از هلال احمر آمدند واکسیناسیون در حال انجام است.
,
 
,
رنجبر ادامه داد: این واکسیناسیون از ۸ صبح تا هشت ۸ شب در این ۲ مرکز تجمیعی در حال انجام است و با گروه هایی که اعلام می شود مردم مراجعه می کنند و واکسیناسیون به خوبی اتفاق می افتد و مشکل خاصی نیست.
,
 
,
مدیر شبکه بهداشت ساوجبلاغ گفت: فقط مراجعه کنندگان عجله نکنند که در کمترین زمان واکسیناسیون انجام بگیرد، چون برای همکاران ما مقدور نیست و ان‌شاءالله واکسیناسیون حداکثری برای مردم عزیز شهرستان و کشورمان انجام بگیرد.
,
 
,
وی در خاتمه با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی خطرنشان کرد: ان‌شاءالله بتوانیم این ویروس را مهار کنیم و تلفات انسانی نداشته باشیم.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه