در تیر و کمان سن و سال خیلی تعیین کننده نیست؛

بیابانی: از عملکردم راضی نیستم/ فقط مدال و بالا رفتن پرچم ایران مرا راضی می‌کند

بیابانی: از عملکردم راضی نیستم/ فقط مدال و بالا رفتن پرچم ایران مرا راضی می‌کند
ورزشکار پاراتیروکمان ایران گفت: فقط مدال و بالا رفتن پرچم ایران مرا راضی می‌کند و امیدوارم که در نهایت به آن برسم.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رمضان بیابانی کماندار ایران بعد از برتری مقابل حریف استرالیایی ‌اظهار داشت: مسابقه جذابی بود و نتیجه خیلی نزدیک بود. خدا را شکر که برنده شدم و به مرحله بعد رسیدم اما از عملکردم راضی نیستم. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
او با اشاره به حریفش که ۶۰ ساله بود، یادآور شد: در پاراتیر و کمان سن و سال خیلی تعیین کننده نیست. بلکه مهم برنامه‌ریزی صحیح، امکانات و مربی خوب است و این ورزشکار استرالیا هم همه دیدند که با قدرت کار خود را انجام داد. 
,
 
,
عضو تیم ملی پاراتیر و کمان ایران در پاسخ به این که چه نتیجه‌ای او را راضی می‌کند، گفت: فقط مدال و بالا رفتن پرچم ایران مرا راضی می‌کند و امیدوارم که در نهایت به آن برسم. اینجا همه شرایط برای این مهم فراهم است.
,
 
,
او در پاسخ به این‌که خیلی‌ها از گرمای هوا ناراضی بودند، بیان داشت: گرمای هوای شرایطی است که همه با آن روبرو هستند و برای همه یکسان است. باید به وضعیت عادت کرد و برای رسیدن به موفقیت تلاش کرد.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه