logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

یک روانشناس مطرح کرد؛

بی‌اطلاعی مهم‌ترین علت نوع برخورد افراد بی‌خیال و پراسترس با کرونا

بی‌اطلاعی مهم‌ترین علت نوع برخورد افراد بی‌خیال و پراسترس با کرونا
یک روانشناش با اشاره به اینکه بی‌خیال‌ها خود را در معرض خطر نمی‌بینند و مضطرب‌ها خطر را بیش از حد برآورد کرده‌اند گفت: بی‌اطلاعی این دو گروه باعث بروز چنین ذهنیت‌هایی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طاهری فرد روانشناس در چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ با اشاره به اینکه با شیوع کردنا در کشور افراد در مقابله با ان به دو دسته تقسیم می‌شوند اظهار کرد: گروهی از افراد بی‌خیال بوده و دستورالعمل‌ها را جدی نمی‌گیرند و گروهی بیش از اندازه حساس شده و روزمره‌های خود را رها کرده و با ترس و استرس زندگی می‌کنند.

وی تصریح کرد: افراد برای اینکه با یک موضوع مثل شرایط فعلی و شیوع ویروس کرونا برخورد منطقی داشته باشند لازم است اطلاعات صحیح را از مراجع معتبر دریافت کنند.

این روانشناس متخصصین و وزارت بهداشت بهترین مرجع برای دریافت اطلاعات صحیح در خصوص ویروس کرونا عنوان و افزود: آگاهی به فرد کمک می‌کند تا برخورد درستی با مشکلاتی چون کرونا داشته باشد.

طاهری فرد با اشاره به بی‌خیالی برخی نسبت به بیماری کرونا تاکید کرد: اما افرادی که استرس بالایی در مواجه با ویروس کرونا دارند نگرانی‌های خود را وارد کرده و به جای آنکه براساس اطلاعات درست رفتار کنند با ذهنیت خودشان با مسئله برخورد می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بیخیال‌ها خود را در معرض خطر نمی‌بینند و مضطرب‌ها خطر را بیش از حد برآورد کرده‌اند ادامه داد: بی‌اطلاعی این دو گروه باعث بروز چنین ذهنیت‌هایی شده است بنابراین لازم است اطلاعات صحیح در اختیار آن‌ها قرار گیرد و با اگاهی بیشتر با بیماری و شرایط موجود برخورد کنند‌.

طاهری فرد بیان داشت: باید بیماران و مبتلایان به کرونا به افرادی که دغدغه کمتری دارند نشان داده شوند تا با دیدن آسیب‌های موجود ذهنیت منطقی‌تری نسبت به موضوع پیدا کنند.

این روانشناس اضافه کرد: آن‌هایی که وسواس بالایی دارند نباید به دنبال اطلاعات بیشتری در این زمینه باشند، چراکه پیگیری اخبار و اطلاعات منفی مشکلات بیشتری را برایش به همراه دارد.

وی تحت نظر قرار دادن ذهن از سوی آن‌هایی که استرس بالایی دارند را لازم و ضروی عنوان و تاکید کرد: در مرحله بعد بررسی شود که طرز فکری که فرد دارد چقد در بروز رفتار غیرمنطقی وی تاثیر دارد، همچنین برای بروز رفتار منطقی از سوی این افراد باید دستورالعمل‌ها به صورت اصولی رعایت شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛ ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه