رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اردل:

مرد ۳۷‌ساله از حمله خرس جان سالم به در برد

مرد ۳۷‌ساله از حمله خرس جان سالم به در برد
شیروان خسروی گفت: مرد ۳۷ساله‌ای که بر اثر حمله یک قلاده خرس وحشی در تنگ درکش ورکش این شهرستان دچار جراحت و مصدومیت شده با کمک امدادگران هلال احمر از مرگ نجات یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شیروان خسروی رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اردل در گفت و گو با خبرنگار جهانبین نیوز با بیان این خبر گفت:این حادثه دیروز ساعت 12 به پایگاه امداد و نجات جاده ای شهرستان اردل مبنی بر زخمی شدن مرد 37 ساله در حمله خرس وحشی در  تنگ درکش ورکش شهرستان اردل اطلاع رسانی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,


خسروی اظهار کرد: این مرد که بر اثر حمله یک قلاده خرس وحشی در تنگ درکش ورکش این شهرستان دچار جراحت و مصدومیت شده با کمک امدادگران هلال احمر از مرگ نجات یافت.

وی افزود: با حضور امدادگران در صحنه حادثه، مشخص شد پس از حمله خرس این مرد از ارتفاع سقوط کرده و آسیب زیادی دیده است.

خسروی بیان کرد: با حضور امدادگران هلال احمر، فرد زخمی پس از اقدامات درمانی اولیه به بیمارستان امام رضا (ع) شهر اردل منتقل شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه