logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  2. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  3. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  4. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  5. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  6. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  7. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  8. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  9. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  10. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  11. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  12. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  13. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  14. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  15. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  16. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  17. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  18. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  19. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  20. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!

قرارداد اسپانسر البسه تیم ملی فوتبال تا سال ۲۰۲۳

قرارداد اسپانسر البسه تیم ملی فوتبال تا سال ۲۰۲۳
علیخانى مدیریت شرکت رابر دومان نماینده انحصاری شرکت ال اشپرت در در خصوص تامین البسه تیم های ملی توضیحاتی را ارائه داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، غلامرضا علیخانی، نماینده شرکت رابر دومان درخصوص تامین البسه تیم های ملی فوتبال گفت: طبق توافق صورت گرفته میان فدراسیون فوتبال و شرکت ال اشپرت، حمایت خودمان را از تیم های ملی فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی (آقایان و بانوان) را آغاز کردیم تا ملی پوشان با آسایش و آرامش در مسابقات شرکت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی در ادامه با اشاره به تامین البسه با کیفیت برای تیم های ملی فوتبال گفت: یکی از دغدغه های مهم این است که البسه با کیفیت را در اختیار تیم های ملی قرار دهیم. در همین راستا از فدراسیون فوتبال درخواست کمک داریم تا با همکاری گمرک بتوانیم البسه مناسب و با کیفیت را مستقیما وارد ایران کنیم.
,
علیخانی اضافه کرد: شرکت آل اشپورت تا پایان سال 2023 البسه کلیه تیم های ملی فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی اعم از آقایان و بانوان را برعهده دارد. آنچه مسلم است کلیه لباس هایی که در تیم های ملی مورد استفاده قرار می گیرد با کیفیت اصلی و تولید شده در کارخانه آل اشپورت است. برای تیم های ملی فوتبال و فوتسال که در آستانه مسابقات مهمی قرار دارند، آروزی موفقیت داریم.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه