مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان:
تعاونگران برتر لرستان تجلیل می شوند
آشتاب گفت: همزمان با هفته تعاون، تعاونگران برتر استان لرستان تجلیل می شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی آشتاب در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: از ۱۳ تا ۱۹ شهریور ماه به عنوان هفته تعاون نامگذاری شده که با توجه به شرایط کرونا تلاش شده تا فعالیت های تبلیغی و ترویجی تعاون با موضوعاتی از جمله توسعه کار گروهی، در فضای مجازی انجام شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,وی افزود: علاوه بر این نیز زمینه برای حضور و مشارکت تعاونگران برتر از طریق رسانه ها و صدا و سیما فراهم شده تا بتوانند از مزایای کار گروهی صحبت نمایند.
,مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با اشاره به تجلیل از تعاونگران برتر تصریح کرد: طی این هفته از ۱۰ تعاونگر برتر استان تجلیل خواهد شد که این افراد در زمینه کار تعاون موفق شده اند.
,آشتاب از افتتاح ۲۳ تعاونی خبر داد و گفت: این تعاونی ها با اشتغال ۵۱۸ نفر و با سرمایه ۸۱ میلیارد تومان در هفته تعاون به بهره برداری خواهد رسید.
,وی بیان کرد: تعاونی هایی که افتتاح می شوند در زمینه های مختلفی از جمله مسکن، خدمات و کشاورزی هستند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه