معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی مطرح کرد

راه اندازی 12 تیم سیار بسیجی برای واکسیناسیون مردم در مناطق محروم و کم برخوردار

راه اندازی 12 تیم سیار بسیجی برای واکسیناسیون مردم در مناطق محروم و کم برخوردار
گودرزی گفت: یکی از اقدامات جدید در راستای تسریع واکسیناسیون عمومی راه اندازی تیم های سیار برای واکسینه کردن مردم در مناطق محروم و کم برخوردار است که ۱۲ تیم در این راستا فعالیت می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ محمد گودرزی معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی ظهر امروز(دوشنبه) در نشست قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا(ع) گفت: ورود بسیجیان به عرصه مقابله با بیماری کرونا و در مرحله جدید برای واکسیناسیون علاوه بر اینکه سلامت مردم را تامین کرد توانست آرامش روانی جامعه را تامین کند و بسیاری از عملیات روانی های دشمنان را خنثی سازی نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,

وی افزود: در ذیل طرح شهید سلیمانی بیش از ۵۵ عنوان خدمات به مردم ارائه شده که خوشبختانه ابتکارات فراوان و اقدامات نوآورانه ای توسط بسیجیان نیز صورت گرفت و امیدآفرینی مردم در اوج بحران کرونا را رقم زد.

,

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی اظهار کرد: یکی از مسائل مهم دیگری که در طرح شهید سلیمانی به آن توجه شد حفظ کرامت انسانی بود که کلیه خدمات ارائه شده همراه با حفظ کرامت انسانی صورت گرفت.

,

وی بیان کرد: در راستای اجرای مرحله جدید طرح شهید سلیمانی با احیای تیم های تخصصی در طرح اقدامات کنترلی و سرعتی برای کاهش آسیب های بیماری در دستور کار بسیج است که ۲ هزار و ۱۹۹ تیم رصد، ۱۳۵ تیم مراقبتی، ۶۲۵ تیم حمایتی، ۶۶۰ تیم نظارتی ، ۴۰۶ تیم رهگیری و ۲۵ تیم واکسیناسیون در سطح استان برای اجرای طرح شهید سلیمانی نقش آفرینی می کنند.

,

گودرزی خاطر نشان کرد: یکی از اقدامات جدید در راستای تسریع واکسیناسیون عمومی راه اندازی تیم های سیار برای واکسینه کردن مردم در مناطق محروم و کم برخوردار است که ۱۲ تیم در این راستا فعالیت می کنند.

,

انتهای پیام/ 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه