قیمت سرسام‌آور اجاره‌بها در بازار فارسان/ هیچ قانونی برای کنترل اجاره‌بها وجود ندارد

قیمت سرسام‌آور اجاره‌بها در بازار فارسان/ هیچ قانونی برای کنترل اجاره‌بها وجود ندارد
رشد بی‌حساب و کتاب اجاره‌بهای مغازه‌ها همزمان با افزایش سرسام‌آور قیمت آنها در سال جاری تعداد زیادی از کسبه را دچار سرگردانی کرده است، موضوعی که در شرایط امروز، فشار اقتصادی زیادی را به اجاره‌نشین‌ها وارد می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ این روزها با شروع فصل جابجایی حال مستأجران خوش نیست و با شنیدن قیمت رهن و اجاره، آه از نهادشان بلند می‌شود، مستأجرانی که باید باقیمت‌های گزاف و سرسام‌آور اجاره‌بها بسازند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

طبق گفته کسبه صعود قیمت اجاره‌بهای مغازه‌ها در فارسان به یک معضلی تبدیل‌شده است؛ که به نظر می‌رسد در نبود راهکار، مدیریت و کم‌توجهی مسئولان روزبه‌روز پیچیده‌تر می‌شود.

با توجه به اینکه اکثر مغازه‌داران مستأجر می‌باشند و به دلیل عدم توانایی پرداخت اجاره بهای سنگین مجبور به تخلیه‌ای مغازه‌ها شده بسیاری از آنان نیز به‌اجبار به علت بیکاری متحمل به پرداخت هزینه بسیاری شده‌اند.

یکی از کسبه‌ ها فارسانی با گله و شکایت در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز می گوید: با چه مقیاس و با چه سود شرعی یک مغازه در شهرستانی که درآمدی این‌چنینی جهت پرداخت اجاره را دارد؟ با احتساب سایر هزینه‌ها سود باقی‌مانده یک کسب چقدر می‌باشد؟ آیا غیر از این است که تاوان این اجاره سنگین و سود باقی‌مانده را مشتری که همین مردم زحمت‌کش و اکثراً کم‌درآمد هستند باید بدهند؟

بررسی‌ها حاکی از این است که قیمت اجاره‌بها در این شهرستان نسبت به چند ماه گذشته افزایش چشمگیری در حد دو برابر شدن را داشته است.

شاید بتوان گفت: عدم نظارت کافی در این شهرستان بر اجاره‌بها توسط مسئولین مربوطه موجب آن شده است که متأسفانه مبلغ اجاره‌بها به‌صورت دلخواه انجام می‌گیرد.

قیمت مغازه‌ها در داخل بازار فارسان به‌هیچ‌عنوان بر مبنای یک قیمت مشخص و منطقه‌ای تعیین نمی‌شود اینجا هر کس هر قیمتی بخواهد روی مغازه خود می‌گذارد.

اگر اداراتی مانند شهرداری و شورای شهر و اداره دارایی که بر اساس ارزش ملک عوارض و مالیات می‌گیرند برای اجاره‌بها نیز نظارت می‌کردند و بر اساس ارزش مغازه و مکان قرارگیری آن و نیز مسکن و امکانات آن و بر مقدار اجاره‌بها مالیات تعیین می‌شد دیگر هیچ صاحب‌خانه و مغازه‌ای این‌گونه ناجوانمردانه در میدان قیمت‌گذاری یکه تازی نمی‌کرد و وضعیت اجاره‌بها و اشتغال این‌گونه اسفناک نمی‌شد. چه بسیار از مستاجرین مغازه‌ها که به خاطر همین اجاره‌های سنگین پس از چند ماه ورشکست شده و مجبور به تخلیه مغازه شده‌اند و برشمار بیکاران عرصه بیکاری افزوده می‌گردد.

خواهش تمام کاسبین این است که با افزایش کرایه سالانه اماکن تجاری و مسکونی مخالفتی ندارند ولی خواهان افزایش قانونی و کارشناسی اجاره مغازه‌ها هستند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه