رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه مازندران خبر داد

اقامه نماز جمعه ۱۹ شهریورماه در تمام شهرهای مازندران

اقامه نماز جمعه ۱۹ شهریورماه در تمام شهرهای مازندران
محمد انتظاری گفت: این هفته نوزدهم شهریورماه، اقامه نماز جمعه در تمامی ۴۷ شهر مازندران با وضعیت زرد ( در مصلی‌ها) و نیز شهرهای با وضعیت نارنجی و قرمز (در فضای باز ) بلامانع است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام محمد انتظاری در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ از آخرین وضعیت برگزاری نماز جمعه این هفته در  شهرهای مختلف مازندران خبر داد.

وی افزود: با توجه به ابلاغیه وزارت کشور و ستاد ملی کرونا و استانداری مازندران، این هفته در تمام شهرهای استان نماز وحدت آفرین جمعه اقامه خواهد شد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه مازندران، با بیان اینکه نماز جمعه 19 شهریورماه برای شانزدهمین هفته متوالی در تمامی شهرهای استان برگزار می‌شود؛ خاطرنشان کرد: بنا بر آخرین تصمیمات اعلام شده دیگر عدم برگزاری نماز جمعه در شهرهای استان را نخواهیم داشت و نماز جمعه حتی در شهرهای قرمز و نارنجی به شرط برگزاری نماز در فضای باز و با رعایت کامل تمامی پروتکل‌های بهداشتی بلامانع است.

انتظاری ادامه داد: بسته به تصمیم اتخاذ شده، برقراری نماز جمعه به شرط برگزاری نماز جمعه در شهرهای زرد در مصلی‌ها و در شهرهای نارنجی و قرمز در محیط‌‌های باز در تمامی شهرهای استان اقامه می‌شود.

وی تصریح کرد: این هفته، نوزدهم شهریورماه اقامه نماز جمعه در تمام شهرهای استان با وضعیت زرد ( در مصلی‌ها) و نیز شهرهای با وضعیت نارنجی و قرمز (در فضای باز و حداکثر به تعداد 100 نفر و به مدت 40 دقیقه) بلا مانع است.

به گفته وی، نماز جمعه نوزدهمین روز از شهریور ماه در 47 شهرستان مازندران با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی (طبق جدول انحصاری) برگزار می‌شود.

گفتنی است نماز جمعه در مرکز مازندران، به امامت نماینده مقام معظم رهبری در استان، آیت الله محمدی لائینی، اقامه می‌شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه