کارشناس مسائل تربیتی:

کارتربیتی در سایه دین کارساز است

کارتربیتی در سایه دین کارساز است
کارشناس مسائل تربیتی گفت: کارتربیتی در سایه دین کارساز است و دین و تربیت مکمل یکدیگرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از کلاس خبر،  الهام خزایی در نشست تربیتی به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم تشکیل مرکز فرا قوه‌ای در خصوص مسئله زن و خانواده اشاره کرد و اینکه باید ذهن را از تفکرات غلط و کلیشه‌ای غرب در مسئله زن تخلیه کرد و «سلامت، امنیت و آرامش زن در خانواده» مسئله اصلی است و به اینکه نکته توجه کرد که رشته‌های تحصیلی و مشاغل ناسازگار با طبیعت زنان به آنان تحمیل نشود.
خزایی در ادامه در خصوص تربیت واخلاق دینی و الگوگرفتن از حضرت زینب (س) سخن گفت و افزود: از جمله نکات برجسته و مهمی که در زندگی این بانوی الهی که همچون خورشید می درخشد و مسیر سعادت را برای رهپویان طریق بندگی روشن می سازد « دفاع ازحریم ولایت وامامت » است.
این کارشناس تربیتی بیان داشت: نورچشمان نبی (ص) با هر روشی به دفاع از امام زمان خویش پرداخت و با خطابه ای بی نظیر در پی استیفای حق حجت مظلوم خدا بود، زمانی با اشک وآه به مجاهدت در راه حق پرداخت و زمانی دیگر یک تنه در مقابل منافقین امت ایستاد.
خزایی با تاکید بر مسائل تربیتی گفت: بیائید پای تعلق از زمین برداریم و به بالهای معنویتمان الفبای پرواز بیاموزیم و به دل الهی تپیدن را یاد دهیم.
وی با بیان اینکه تربیت با آموزش متفاوت است بیان داشت: آموزش مقطعی است اما تربیت یعنی شکوفا شدن استعدادهای آدمی درابعاد گوناگون، اگرفرد درخانواده مذهبی رشد کند استعداد آن در زمینه مذهب رشد می کند و بالعکس، یعنی محیط بر رفتار و کردار فرد تاثیر گذار است.
وی تصریح کرد: برای تربیت باید زمینه فراهم شود وهیچ مانعی درآن نباشد. به طور مثال به رشد گندم توجه کنید، که از یک گندم 70 دانه بوجود می آید و رشد یک دانه شرایطی لازم دارد که باید رعایت شود.کارتربیتی در سایه دین کارساز است و دین و تربیت مکمل یکدیگرند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا , کلاس خبر,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه