logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

رئیس فرودگاه شهدای رامسر خبر داد

برقراری اولین پرواز کیش به رامسر

برقراری اولین پرواز کیش به رامسر
ارشاد حاتمی از برقراری اولین پرواز کیش به رامسر و بالعکس خبر داد و گفت: برقراری پرواز کیش به رامسر و بالعکس اثرات و مزایای مثبت در توسعه صنعت گردشگری و توریست و صنایع وابسته به آن دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ارشاد حاتمی در گفتگو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: با تلاش مسئولین ملی، استانی و شهرستانی اولین پرواز کیش به رامسر و بالعکس برقرار شد.

وی تصریح کرد: پس از بهره برداری از باند دوم فرودگاه شهدای رامسر و با پیگیری های متعدد و درخواست مردم منطقه پرواز کیش به رامسر و بالعکس برقرار شد.

حاتمی گفت: پرواز کیش به رامسر و بالعکس در فرودگاه شهدای رامسر در حالی برقرار شد که اولین پرواز در تاریخ فرودگاه رامسر یه جزیره کیش است و بهشت زمینی خدا به مروارید خلیج فارس وصل خواهد شد.

رئیس فرودگاه شهدای رامسر افزود: پرواز کیش به رامسر و بالعکس در روزهای سه شنبه و جمعه هر هفته در فرودگاه شهدای رامسر برقرار است.

وی تصریح کرد: برقراری پرواز کیش به رامسر و بالعکس اثرات و مزایای مثبت در توسعه صنعت گردشگری و توریست و صنایع وابسته به آن دارد.

حاتمی خاطر نشان کرد: ایستگاه هواپیمایی کیش ایر همزمان در فرودگاه رامسر دایر و مستقر و رییس ایستگاه در غرب استان مستقر و پوشش شرکت هواپیمایی کیش ایر در استان گیلان خواهد داشت.

رئیس فرودگاه شهدای رامسر گفت: در راستای افزایش پروازهای ایستگاه هوایی ایران ایر که قبلا بصورت ایستگاه رشت رامسر خدمات رسانی می‌کردند، پس از پیگیری ها ایستگاه ایران ایر رامسر بصورت مستقل کار خود را در ایستگاه جدید رامسر آغاز کرد.

وی افزود: شرکت هواپیمایی آسمان، ایران ایر و کیش ایر با ایستگاه مستقر پیگیری برای شرکت هواپیمایی مستقر که خدمات هلدینگ جهت تجهیزات روز و مورد نیاز خدمات دهی و سرویس دهی به پروازها تا رده ایرباس ۳۲۰ انجام می‌شود و سرویس دهی اکثر پروازها با شرکت نصر آسمان انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: با تلاش های مسئولین ملی، استانی و شهرستانی و نماینده مجلس، فرماندار، مدیر کل فرودگاه و مدیر عامل شرکت فرودگاه ها بتوانیم شاهد رونق و افزایش بیش از پیش پروازها در فرودگاه شهدای رامسر باشیم.

حاتمی گفت: رایزنی با شرکت های هواپیمایی ماهان، نجمین و پارس ایر انجام شده و با بهبود وضعیت کرونایی پروازهای جدید برقرار خواهد شد.

وی افزود: جهت استقرار شرکت هواپیمایی در فرودگاه شهدای رامسر را بعنوان بیس خود قرار داده ایم تا موافقت اصولی انجام شده و شرکت هواپیمایی نجمین در آینده در فرودگاه شهدای رامسر مستقر خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه