آغاز اردونشینی تیم پاراتکواندو جوانان برای حضور در بازی های پاراآسیایی
تمرینات تیم پاراتکواندو جوانان کشورمان به منظور حضور در بازی های پارآسیایی از فردا (یکشنبه - چهارم مهرماه) در مرکز جهانی تکواندو آغاز می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، چهارمین دوره بازی های پارآسیایی جوانان - 2021 در دو گروه مردان و زنان، طی روزهای 11 تا 15 آذرماه و به میزبانی بحرین برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,با اعلام سازمان تیم های ملی، تمرینات تیم ملی پاراتکواندو جوانان کشورمان به منظور حضور در این رقابت ها، از فردا (یکشنبه - چهارم مهرماه) در مرکز جهانی تکواندو آغاز می شود.
,محمدجواد اسلامی، مهدی داتلی بیگی، مهدی داناییان، محمد شانظری، کیان کریمی و حسین میرزایی نفرات دعوت شده به اردو هستند که زیر نظر پیام خانلرخانی به عنوان سرمربی و مهدی احمدی به عنوان مربی تمرینات خود را پیگیری می کنند.
,رزا ابراهیمی، رومینا چمسوروکی، مریم عبدالله پور و سحر قنبری پاراتکواندوکاران حاضر در اردوی تیم ملی هستند؛ هدایت این نفرات برعهده عاطفه کشاورز به عنوان سرمربی و زهرا حسینی به عنوان مربی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه