logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

کارشناس مذهبی:

پیامبر اکرم(ص) بهترین الگوی اخلاق برای بشریت است/ کریم اهل بیت مظهر انفاق وصبر

پیامبر اکرم(ص) بهترین الگوی اخلاق برای بشریت است/ کریم اهل بیت مظهر انفاق وصبر
حجت الاسلام میثم درانی با بیان اینکه راه رستگاری بشر تمسک به اهل‌بیت است، گفت: روزهای پایانی ماه صفر در تقویم بسیار غمبار و یادآور رحلت و شهادت بهترین انسان‌ها و مخلوقات الهی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، امروز نه تنها مدینه که عالمی غم دارد، ضایعه بزرگ و مصیبت عظیم رحلت رسول رحمت و رافت، سید انبیاء و برترین آفریده خدا از یک سو، و غم از دست دادن امام حسن مجتبی(ع) از سوی دیگر غم و اندوه بزرگی بر دل ها وارد کرده است.

روزهای پایانی ماه صفر در تقویم اسلامی روزهای بسیار غمبار و یادآور رحلت و شهادت بهترین انسان‌ها و مخلوقات الهی است، در این ایام تمام دنیای اسلام غرق در ماتم و عزا بوده و در سوگ رسول خدا(ص) و فرزندانش مجلس عزا به پا می کنند.

راه رستگاری بشر تمسک به اهل‌بیت است

حجت الاسلام میثم درانی، یکی از کارشناسان مذهبی زاهدان در گفت وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه ۲۸صفر سالروز رحلت آخرین رسول خدا و شهادت مظلومانه سبط اکبر پیامبر(ص) است، بیان کرد: پیامبر اسلام در تمام دوران زندگی خویش بر وحدت و مهربانی تاکید کردند و بهترین اسوه و الگو برای همه مردم عالم به شمار می روند.

وی با تاکید بر این مطلب که دهه آخر ماه صفر از عظمت و مظلومیت خاصی برخوردار است، افزود: باید برای پیشبرد اهداف و کارهایمان با الگو گیری از منش و سیره ائمه عصمت و طهارت، در راه رضای خدا، پیغمبر و ائمه قدم برداریم تا موفق و پیروز باشیم.

این کارشناس مذهبی اسوه حسنه بودن را یکی از ویژگی های پیامبر مهربانی ها دانست و گفت: اخلاق، رحمت، عطوفت و قاطعیت،مردمی بودن و مردم داری از دیگر ویژگی برجسته پیامبر (ص) بوده که در قرآن کریم نیز بدان اشاره شده است.

وی با بیان اینکه تمسک به اهل بیت راه رستگاری همگان است، ادامه داد: گام گذاشتن در مسیر معرفت و حقانیت ائمه می‌تواند جهان بشریت را به سوی سعادت دنیوی و اخروی نزدیک کرده و به کمال و سعادت برساند.

امام حسن کوه حِلم و صبر است

این کارشناس مذهبی در بخش دیگر سخنان خود به بیان ویژگی های اخلاقی امام حسن(ع) اشاره کرد و گفت: عبادت، ترس از خدا، همنشینی با قرآن، مهربانی، گذشت، فروتنی، میهمان نوازی، بردباری، بخشندگی و برآوردن نیاز‌های دیگران و ‌شجاعت از جمله ویژگی های شاخص ایشان است.

وی با بیان اینکه صبر، حلم و بردباری امام حسن مجتبی(ع) زبانزد عام و خاص بود، افزود: باید با الگوگیری از سیره اهل بیت علیهم السلام رفتار و کردار خود را تغییر داده تا بتوانیم در برابر مشکلات ایستادگی کنیم.

این کارشناس مذهبی امام حسن مجتبی (ع) اسوه کرامت و ایثار خطاب و اذغان کرد: سخاوت این امام همام به اندازه‌ای بود که در طول زندگی بارها تمام ثروت و دارایی خود را بین نیازمندان تقسیم کردند.

درانی با بیان اینکه صبر و گذشت دو ویژگی بارز امام حسن مجتبی (ع) بود، افزود: زندگانی ایشان الگویی برتر برای تعلیم و تربیت بوده که نیاز است برای تربیت نسلی مومن از این سیره  بهره گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
, راه رستگاری بشر تمسک به اهل‌بیت است, راه رستگاری بشر تمسک به اهل‌بیت است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, امام حسن کوه حِلم و صبر است, امام حسن کوه حِلم و صبر است,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه