گفتگو با تکواندوکار بسیجی شهرستان پاوه
فرید بهرامی از کسانی است که در شهرستان های اورامانات برای اولین بار رشته تکواندو را برپا نمود که باید گفت بنیان گذار رشته تکواندو در اورامانات استاد فرید بهرامی در سال 1375 است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از هزارماسوله رنگ لباس رشته ورزشی تکواندو، سفید و بیانگر صلح و دوستی است ؛ با ورود به سالن تربیت بدنی و حضور تکواندو کاران پاوه و مشاهده تمرینات این رشته ورزشی، با مربی گری آقای فرید بهرامی در هر رده خردسالان، نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان ؛ شاهد پوشش سفید این رزمی کاران؛ که به نوعی به عنوان نماد صلح و دوستی در جهت صرفا ، دفاع و نه تهاجمی ، بر تن کرده اند، هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, هزارماسوله رنگ لباس رشته ورزشی تکواندو، سفید و بیانگر صلح و دوستی است ؛ با ورود به سالن تربیت بدنی و حضور تکواندو کاران پاوه و مشاهده تمرینات این رشته ورزشی، با مربی گری آقای فرید بهرامی در هر رده خردسالان، نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان ؛ شاهد پوشش سفید این رزمی کاران؛ که به نوعی به عنوان نماد صلح و دوستی در جهت صرفا ، دفاع و نه تهاجمی ، بر تن کرده اند، هستیم., هزارماسوله رنگ لباس رشته ورزشی تکواندو، سفید و بیانگر صلح و دوستی است ؛ با ورود به سالن تربیت بدنی و حضور تکواندو کاران پاوه و مشاهده تمرینات این رشته ورزشی، با مربی گری آقای فرید بهرامی در هر رده خردسالان، نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان ؛ شاهد پوشش سفید این رزمی کاران؛ که به نوعی به عنوان نماد صلح و دوستی در جهت صرفا ، دفاع و نه تهاجمی ، بر تن کرده اند، هستیم., هزارماسوله, هزارماسوله, هزارماسوله, تکواندو کاران پاوه, فرید بهرامی, بر تن کرده اند،,
در این سالن اگر به چهره های هر تکواندو کار بنگریم، احساسات پاک و صداقت وی را برای ما بیان می کند در این میان چهره آنها همانند رنگ سفید نیز صلح و دوستی را بیان خواهد کرد.
, در این سالن اگر به چهره های هر تکواندو کار بنگریم، احساسات پاک و صداقت وی را برای ما بیان می کند در این میان چهره آنها همانند رنگ سفید نیز صلح و دوستی را بیان خواهد کرد., در این سالن اگر به چهره های هر تکواندو کار بنگریم، احساسات پاک و صداقت وی را برای ما بیان می کند در این میان چهره آنها همانند رنگ سفید نیز صلح و دوستی را بیان خواهد کرد.,
جوانان این شهرستان همواره به ورزش علاقه خاصی داشته و در ایام هفته، ما شاهد حضور فعال انان در تمامی سالن های شهر در رشته های مختلف می باشیم.
, جوانان این شهرستان همواره به ورزش علاقه خاصی داشته و در ایام هفته، ما شاهد حضور فعال انان در تمامی سالن های شهر در رشته های مختلف می باشیم., جوانان این شهرستان همواره به ورزش علاقه خاصی داشته و در ایام هفته، ما شاهد حضور فعال انان در تمامی سالن های شهر در رشته های مختلف می باشیم.,
در بین این جوانان کسانی علاقه مند به رشته ورزشی تکواندو که همان نماد صلح و دوستی را در اذهان تداعی می کند می باشند که در گوشه ای از شهر و بدون حب به نمایان ساختن خود در میان مردم مشغول به فعالیت هستند.
, در بین این جوانان کسانی علاقه مند به رشته ورزشی تکواندو که همان نماد صلح و دوستی را در اذهان تداعی می کند می باشند که در گوشه ای از شهر و بدون حب به نمایان ساختن خود در میان مردم مشغول , در بین این جوانان کسانی علاقه مند به رشته ورزشی تکواندو که همان نماد صلح و دوستی را در اذهان تداعی می کند می باشند که در گوشه ای از شهر و بدون حب به نمایان ساختن خود در میان مردم , به فعالیت هستند., به فعالیت, به فعالیت,
آری تکواندو کاران شهرستان پاوه که هر ساله در مسابقات استانی و حتی کشوری به مقام های گوناگون بدون نمایان ساختن خود در بین مردم، و با مربی گری استاد با تجربه آقای فرید بهرامی، دست یافته اند .
, آری تکواندو کاران شهرستان پاوه که هر ساله در مسابقات استانی و حتی کشوری به مقام های گوناگون بدون نمایان ساختن خود در بین مردم، و با مربی گری استاد با تجربه آقای فرید بهرامی، دست یافته اند ., تکواندو کاران شهرستان پاوه, فرید بهرامی, 
,
خبرنگار سایت خبری تحلیلی هزارماسوله با حضور در این سالن و در کنار این رزمی کاران ، پیگیر تمرینات ورزشی و وضعیت تکواندوی انان در پاوه شد که در این رابطه رئیس هیئت تکواندوی شهرستان پاوه در گفتگویی با خبرنگار هزارماسوله از فدا کردن جوانی خود در راه ورزش تکواندو ، سخن به میان آورد و اظهار داشت: بنده متولد 1352 ، ساکن شهرستان پاوه با کمربند مشکی در رشته تکواندو بعد از 30 سال فعالیت در رشته های مختلف ورزشی اکنون به عنوان رئیس هیئت تکواندوی شهرستان پاوه فعالیت دارم.
,
استاد فرید بهرامی افزود: قبل از فعالیت اصلی من در رشته ورزشی تکواندو ، در رشته های کاراته و رزم آوران کونگ فو نیز فعالیت داشتم.
,
وی از علاقه خود به رشته های ورزشی سخن به میان می آورد و می گفت: با علاقه وافر به رشته های رزمی ، رشته فعالیت خود را در سال 1362 بدون مربی آغاز نمودم که این خود امتیازی برای بنده، نسبت به سایر ورزشکاران در این شهرستان و شهرهای همجوار شد.
,
وی ادامه داد: پس از تمرینات در رشته های ورزشی کاراته و کونگ فو در سال 1375 رشته تکواندو در شهرستان پاوه را آغاز کردم.
,
فرید بهرامی از کسانی است که در شهرستان های اورامانات برای اولین بار رشته تکواندو را برپا نمود که باید گفت بنیان گذار رشته تکواندو در اورامانات استاد فرید بهرامی در سال 1375 بود که در این باره نیز می گفت: آموزش تکواندو را در اورامانات در سال 1375 آغاز نمودم که در شهرستان های اورامانات این رشته ورزشی هنوز شروع به فعالیت نکرده بود و اکنون نیز با گذشت سه دهه در عرصه هنرهای رزمی فعالیت دارم تا جایی که دو فرزند خردسال خود را به فعالیت در این رشته تشویق کردم و اکنون هم در جمع تکواندو کاران قرار دارند.
,
فرید بهرامی ادامه داد: اکنون که به عنوان رئیس هیت تکواندو و مکرم قادری نیز به عنوان دبیر هیئت تکواندو مشغول به فعالیت هستیم ، علاوه بر انکه تکواندوکاران ما در هر دوره ای موفق به کسب مقام شده اند ، در سه سال متوالی تیم شهرستان پاوه به عنوان تیم برتر در سطح استان شناخته شد.
,
وی گفت : در طول دوران فعالیت در این رشته ورزشی بعد از سه دهه، بیش از 8 هزار نفر جوان در این رشته شرکت کرده ، صدها نفر موفق به کسب کمربند مشکی و مقام های برتر استان شده اند.
,
وی با اشاره به این که اکنون حدود 250 نفر از ورزشکاران تحت پوشش بیمه هستند افزود: اکنون نیز 5 کلاس تکواندو در رده های مختلف خردسالان، نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان که هر کلاس با عضویت 50 نفر می باشند،در سالن های پاوه، دوریسان و خانقاه ، مشغول به تمرینات ورزشی هستند .
,
استاد فرید بهرامی در ادامه کمکهای امام جمعه محترم شهر پاوه را در این رشته ورزشی یادآور شد و گفت: قطعا بدون حمایتها و کمکهای جناب ماموستا ملا قادر قادری در راستای تشویق و ترغیب جوانان و ادامه این رشته ورزشی ، نائل امدن به کسب مقام های برتر در سطح استان و حتی کشور امری ناممکن بود و لذا از این شخصیت اندیشمند شهرمان که با حمایتهای خود ، پیشرفت در این رشته ورزشی را برای ما رقم زد تقدیر و تشکر ویژه ، را داریم.
,
وی در ادامه گفت: از ریاست اداره ورزش و جوانان پاوه نیز که در اختیار قرار دادن سالن ورزشی تربیت بدنی به ما دریغ نورزیدند ، تقدیر و تشکر دارم.
, 
,
یکی از شاگردان این استاد نیز که به کسب مقام های مختلف در سطح استان و حتی کشور دست یافته بود در گفتگویی اظهار داشت: بنده متولد 1370 یکی از شاگردانی هستم که در دوره های مختلف مسابقات استانی و کشوری مقام های مختلف را کسب نموده ام.
, یکی از شاگردان این استاد , یکی از شاگردان این استاد , نیز که به کسب مقام های مختلف در سطح استان و حتی کشور دست یافته بود در گفتگویی اظهار داشت: بنده متولد 1370 یکی از شاگردانی هستم که در دوره های مختلف مسابقات استانی و کشوری مقام های مختلف را کسب نموده ام.,
متین مقصودی افزود: کسب تمامی این مقام ها را مرهون زحمات و تلاش های استاد گرانقدرم ، آقای فرید بهرامی می دانم که در این راه و ارائه تجربیات خود از هیچ کوششی دریغ نورزیدند.
, متین مقصودی افزود:, متین مقصودی افزود:, کسب تمامی این مقام ها را مرهون زحمات و تلاش های استاد گرانقدرم ، آقای فرید بهرامی می دانم که در این راه و ارائه تجربیات خود از هیچ کوششی دریغ نورزیدند., آقای فرید بهرامی,
این تکواندو کار که از خانواده های معظم شهدا نیز بود تصریح کرد: در ده سالگی در این رشته فعالیت داشته ام و از انجایی که بنده از دوران دانش آموزی در مقاطع دبستان ، راهنمایی و متوسطه نیز به عنوان یک بسیجی فعالیت داشتم، در مسابقات ، جشنواره های بسیجی و مناسبت هایی که در طول ایام سال در پاوه و یا استان برگزار می شدند شرکت کرده و موفق به کسب مقام برتر شده ام.
, این تکواندو کار که از خانواده های معظم شهدا نیز بود تصریح کرد: در ده سالگی در این رشته فعالیت داشته ام و از انجایی که بنده از دوران دانش آموزی در مقاطع دبستان ، راهنمایی و متوسطه نیز به عنوان یک بسیجی فعالیت داشتم، در مسابقات ، جشنواره های بسیجی و مناسبت هایی که در طول ایام سال در پاوه و یا استان برگزار می شدند شرکت کرده و موفق به کسب مقام برتر شده ام., تکواندو کار,
این تکواندو کار از مقام های برتر خود سخن می گفت و ادامه داد: شمار کسب مقام های برتر را در دوره های مختلف مسابقات را در ذهن ندارم کما اینکه در هر سال که چهار دوره مسابقات در سطح استان شرکت کرده ام حتما در هر چهار دوره مقام برتر را کسب نموده ام.
, این تکواندو کار, این تکواندو کار, از مقام های برتر خود سخن می گفت و ادامه داد: شمار کسب مقام های برتر را در دوره های مختلف مسابقات را در ذهن ندارم کما اینکه در هر سال که چهار دوره مسابقات در سطح استان شرکت کرده ام حتما در هر چهار دوره مقام برتر را کسب نموده ام.,
وی شیرین ترین کسب مقام را، در سطح کشور عنوان کرد و گفت: در مسابقات تکواندو دانشجویان کشور که در تهران برگزار شد موفق به کسب مقام نخست این مسابقات شدم .
, وی , وی , شیرین ترین کسب مقام را، در سطح کشور عنوان کرد و گفت: در مسابقات تکواندو دانشجویان کشور که در تهران برگزار شد موفق به کسب مقام نخست این مسابقات شدم .,
در پایان نیز سخن این مربی و شاگردانش این بود که انتظار ما بر این است که در برگزاری مسابقات در سطح استان و یا کشوری حمایتهای همه جانبه را از این رشته ورزشی به کار گیرند.
, در پایان نیز سخن این مربی و شاگردانش این بود که انتظار ما بر این است که در برگزاری مسابقات در سطح استان و یا کشوری حمایتهای همه جانبه را از این رشته ورزشی به کار گیرند., در پایان نیز سخن این مربی و شاگردانش این بود که انتظار ما بر این است که در برگزاری مسابقات در سطح استان و یا کشوری حمایتهای همه جانبه را از این رشته ورزشی به کار گیرند., 
,
]
ارسال دیدگاه