logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری:

پنل‌های خورشیدی ۵۵۲ خانواده عشایری را برق‌دار کرد

پنل‌های خورشیدی ۵۵۲ خانواده عشایری را برق‌دار کرد
مجید فرحزاد گفت: تعداد خانواده‌های عشایر برق‌دار شده از طریق پنل خورشیدی در چهارمحال و بختیاری برابر با ۵۵۲ خانواده است که طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مقرر شد تا پایان امسال ۵۵۰ خانوار دیگر نیز از طریق پنل خورشیدی برق دارد شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید فرحزاد مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: تا پایان سال ۹۹ تعداد کل روستاهای برق‌دار در این استان برابر با ۷۵۳ بود که با روستاهایی که تا آخر سال ۱۴۰۰ برق‌دار می‌شوند این تعداد به ۷۶۰ خواهند رسید.

وی افزود: تعداد مشترکین روستایی و عشایری برق‌دار در چهارمحال و بختیاری ۱۹۰ هزار نفر است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری ادامه داد: حجم دارایی و تأسیسات برق‌رسانی اجرا شده در روستاها و مناطق عشایری در این استان بیش از ۳ هزار میلیارد تومان است.

فرحزاد عنوان کرد: در چند سال اخیر یک هزار و دو خانواده در ۶۴ روستا در چهارمحال و بختیاری برق‌دار شدند.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام گرفته ۱۰۰ درصد روستاهای بالای پنج خانوار دائم تا پایان سال ۱۰۰ درصد برق‌دار می‌شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: همچنین ۹۹.۵ درصد روستاهای بالای سه خانوار غیر دائم در این استان نیز از نعمت برق بهره‌مند هستند.

فرحزاد بیان کرد: تعداد خانواده‌های عشایر برق‌دار شده از طریق پنل خورشیدی در چهارمحال و بختیاری برابر با ۵۵۲ خانواده است که طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مقرر شد تا پایان امسال ۵۵۰ خانوار دیگر نیز از طریق پنل خورشیدی برق دارد شود.

وی تأکید کرد: با این اقدام مجموع خانوارهای عشایری برق‌دار شده از طریق پنل‌های خورشیدی به یک هزار و ۱۰۲ خانوار می‌رسد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری یادآور شد: ۱۰۲ خانواده از طریق دیزل ژنراتورهای تحویلی برق‌دار شدند که بخش عمده‌ای از این خانواده‌ها به دلیل آنکه یکجانشین شدند تا پایان سال به برق سراسری متصل می‌شوند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه