چای ترش با نام محلی"مکی" محصولی زراعی در اقلیم چهار فصل سیستان وبلوچستان با ثمردهی بسیار بالا بوده، که در سه دهه اخیر نیز جای خود را در بین محصولات صادراتی باز کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، سیستان و بلوچستان به دلیل وضعیت آب و هوایی و موقعیت جغرافیایی، با پتانسیل ها و ظرفیت های مهمی که در عرصه های مختلف کشاورزی دارد، توانسته به عنوان قطب چای ترش در کشور شناخته شود.
این گیاه برای اولین بار در کشور در شهرستان دلگان کشت شد، نیاز به آب کم، سودآوری محصول و کشت در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر از قابلیت های این محصول است که توانسته مشتریان زیادی را به خود جذب کند به گونه ای که در سه دهه اخیر جای خود را در بین محصولات صادراتی باز کرده و علاوه بر بازارهای داخلی به کشورهای خارجی نیز صادر می شود.
چای ترش با نام محلی"مکی" محصولی زراعی در اقلیم چهار فصل سیستان وبلوچستان با ثمردهی بسیار بالا است، این محصول کشاورزی یکی از باصرفه ترین محصولات زراعی بوده که ارزش غذایی و دارویی بالایی می باشد و در طب سنتی برای درمان بیماری هایی مثل فشار خون بالا، کلسترول خون، قند خون، بیماری های گوارشی و بیماری افسردگی از آن استفاده می شود.
تولید بیش از ۹۰ درصد چای ترش در شهرستان دلگان
ارسال دیدگاه