logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی:

تشکیل دولت فراگیر، راه حل برون رفت افغانستان از چالش‌های سیاسی و امنیتی است

تشکیل دولت فراگیر، راه حل برون رفت افغانستان از چالش‌های سیاسی و امنیتی است
علی جدی گفت: راه حل برون رفت افغانستان از چالش‌های سیاسی و امنیتی جاری، تلاش همه طرف‌ها برای تشکیل دولت فراگیر با مشارکت همه گروه‌های قومی و مذهبی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی جدی، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و افغانستان مجلس در گفت و گو با خبرنگار عصر اترک در شیروان با اشاره به اجلاس وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان، گفت: امنیت پایدار در افغانستان باید برقرار شود و برای حاکمیت امنیت پایدار، تشکیل دولت فراگیر ضروری است. وحدت بین گروه‌ها، اقشار و مذاهب مختلف افغان باید ایجاد شود چراکه اگر دولت فراگیرِ مورد حمایت همه اقشار جامعه افغان شکل نگیرد، این کشور دچار مسائل و مشکلات فراوان خواهند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک,  ,

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و افغانستان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم افغان هر سبک مدیریتی و حاکمیتی را نمی پسندند، گفت: توصیه جمهوری اسلامی ایران نیز حرکت افغانستان به سمت تشکیل دولت فراگیر است و در این مسیر هر کمکی در جهت منافع مردم افغانستان لازم باشد را انجام می‌دهیم.

,

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جمهوری اسلامی در تمامی مقاطع حساس و سرنوشت ساز تاریخ افغانستان در کنار ملت مسلمان و همسایه افغانستان بوده است. راه حل برون رفت افغانستان از چالش‌های سیاسی و امنیتی جاری، تلاش همه طرف‌ها برای تشکیل دولت فراگیر با مشارکت همه گروه‌های قومی و مذهبی است.

,

وی ادامه داد: یکی از ارکان سیاست خارجی دولت جدید جمهوری اسلامی بسط و توسعه ارتباط با همه همسایگان بوده و ایران برای همسایگان خود اولویت ویژه ای قائل است، در اجلاس وزرای خارجه همسایگان افغانستان هم همین اهداف و راهبردها را دنبال می‌کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه