دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سپاه عاشورا:

خطر جنگ نرم نسبت به جنگ سخت بسیار شدیدتر و با اهمیت بیشتر است

خطر جنگ نرم نسبت به جنگ سخت بسیار شدیدتر و با اهمیت بیشتر است
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سپاه عاشورا گفت: خطر جنگ نرم نسبت به جنگ سخت بسیار شدیدتر و با اهمیت بیشتر است و اثرش درباره موضوعیت انقلاب اسلامی، تعیین کننده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از اهروصال   سرهنگ پاسدار غفار ملکی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سپاه عاشورا در نشست فرهنگی بصیرتی افسران جنگ نرم اظهار داشت: گر آن جنگ هشت سال طول کشید، قطعا جنگ نرم بیشتر از اینها طول می‌کشد، وقتی از مردم و حضور آنها در هشت سال دفاع مقدس سخن می‌گوییم، منظور مردم مومن و انقلابی است اما مسئله این است که ما امروز هم در جنگ هستیم ولی مشخص نیست که چرا این جنگ را باور نمی‌کنیم و چرا مثل آن دوران، یک حرکت جهادی و عمومی که با سرعتی زیاد شروع شده بود، شکل نمی‌گیرد و سرعت بیشتری به خود نمی‌گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, اهروصال ,

وی نقش رهبری را در دو عرصه دفاع مقدس و جنگ نرم یادآور شد و گفت: نقش رهبری الهی و رهبری دینی در دوران دفاع مقدس بسیار اثرگذار بود. اگر نظام اسلامی، جایگاهی مثل ولایت فقیه نداشت، معلوم نبود سرنوشت جنگ چه می‌شد.

,

ملکی دوره زمانی جنگ نرم و سخت را از هم متفاوت دانست و گفت: زمان جنگ سخت اگر هشت سال بود، در جنگ نرم این زمان تداوم دارد. جنگ نرم ما با دشمن، از اولین روز پیروزی انقلاب اسلامی شروع شده و شروع کننده هم ما بوده ایم و این جنگ تا آخر هم ادامه دارد و پایانی ندارد.

,

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سپاه عاشورا  گفت: خطر جنگ نرم نسبت به جنگ سخت بسیار شدیدتر و با اهمیت بیشتر است و اثرش درباره موضوعیت انقلاب اسلامی، تعیین کننده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه