به ریاست استاندار یزد؛
نود و دومین کارگروه تنظیم بازار یزد تشکیل جلسه داد
نود و دومین کارگروه تنظیم بازار یزد به ریاست استاندار یزد و دبیری سازمان صمت استان، تشکیل جلسه داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، نود و دومین کارگروه تنظیم بازار یزد به ریاست استاندار یزد و دبیری سازمان صمت استان، تشکیل جلسه داد و در این جلسه تکالیف تنظیم بازار ارائه شده از سوی معاون اول رئیس جمهور مورد بررسی قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,نود و دومین کارگروه تنظیم بازار استان یزد به ریاست مهران فاطمی، استاندار یزد و به دبیری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تشکیل جلسه داد.
,در این جلسه مروری بر مصوبات جلسات قبل انجام شد و گزارشها و پیگیریهای انجام شده توسط اعضای کارگروه ارائه شد.
,یکی از مصوبات جلسه قبل، ارائه راهبردها برای تکالیف تنظیم بازار بود که از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شده است.
,بر این اساس، 23 اسلاید به صورت پاورپوینت ارائه شد و برای هر کدام از تکالیف تنظیم بازار راهبردهایی مشخص شد که اعضا نظرات خود را ارائه دادند.
,جلسات تنظیم بازار استان یزد هر هفته شنبهها برگزار می شود و مقرر شد در جلسه آینده، نظرات نهایی اعضا برای تکمیل این راهبردها ارائه شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه