اخبار داغ
  1. مسائل کشور را به گفت‌وگوها گره نزنیم/ به طرف مقابل خیلی بدبین هستیم
  2. جنگ افروزان همیشه منفورند/از جنگ بیزاریم اما در دفاع از کشور لحظه‌ای غفلت نمی کنیم
  3. وعده صادق ۱ عملیاتی کاملاً مشروع، قانونی بود
  4. ورود به مسائل غیر قابل مذاکره، انحراف مسیر گفتگوهاست/ مذاکرات صرفاً درباره هسته‌ای و رفع تحریم‌
  5. وزیر مسکن دولت چهاردهم فاقد انگیزه و مدیریت مناسب است
  6. خواسته های غیرمنطقی آمریکا مذاکرات را نمایشی خواهد کرد/ پاسخ تهدید را باید با تهدید داد نه مذاکره
  7. انتقاد نماینده مجلس از تصمیم وزارت بهداشت برای به تعویق انداختن مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی
  8. «مستی مجاز، فرهنگ ممنوع»/ وقتی ابتذال حکم هنر می‌گیرد!
  9. باید در فضای مجازی، محتوای متناسب با نیاز مخاطب تولید و عرضه کنیم/ فضای مجازی نیازمند دفاع هوشمندانه و همگانی است
  10. رفع تحریم‌ها را با جدیت در مذاکرات پی‌گیری می‌کنیم
  11. برخی خودروها همچون ارابه‌های مرگ عمل می‌کنند
  12. نگاه وزیر راه به مسکن، اشتباهی است که ثابت شده/ مجلس! آیا زمان استیضاح فرا نرسیده است؟
  13. اگر آمریکا نگران ایران هسته ای است باید کل منطقه عاری از اسلحه شود/ رژیم صهیونیستی بازیگر خطرناک پشت پرده مذاکرات
  14. ماساژ با خاک ممنوعه؛ لوکس‌گرایی بر جنازه‌ طبیعت
  15. اگر قرار است ایران خلع سلاح شود باید کل منطقه خلع سلاح شوند/ چرا غرب نگران سلاح اتمی رژیم صهیونیستی نیست؟
  16. روزی برای مردی از نیشابور/ عطار، بانگ پرندگان در سکوت قرن‌ها
  17. موفقیت و پیروزی مطلقاً ممنوع؛ شوم، سیاه و نگون‌بخت مثل استقلال!
  18. پیشرفت‌های کشور باعث عصبانیت و کلافه‌گی بدخواهان ایران شده است
  19. بیانیه مجلس در محکومیت هتک حرمت قرآن در هلند
  20. ارتش و سپاه در کنار هم امنیت پایدار و اقتدار دفاعی ایران را رقم می‌زنند

دادستان دیوان محاسبات خبر داد؛

حکم پرونده تخلفات ارز ۴۲۰۰ تومانی بزودی اعلام می‌شود

حکم پرونده تخلفات ارز ۴۲۰۰ تومانی بزودی اعلام می‌شود
دادستان دیوان محاسبات کل کشور گفت: این دیوان حکم نهایی پرونده تخلفات و نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاهای اساسی را بزودی اعلام می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خانه ملت، علی کامیار با اشاره به بررسی تخلفات و نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاهای اساسی در دیوان محاسبات، گفت: موضوع تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی یکی از اصلی‌ترین و جدی‌ترین پرونده‌ها در دیوان محاسبات است و اکنون این پرونده به بخش هیئت مستشاری دیوان محاسبات ارسال شده تا بعد از بررسی، رای نهایی خود را در خصوص متخلفان صادر و اعلام کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۴۲۰۰, ۴۲۰۰, جدی‌ترین, در خصوص,

وی ادامه داد: گزارش‌های اولیه بعد از احراز تخلفات در حسابرسی، به دادسرای دیوان محاسبات ارسال می‌شوند و در آنجا بعد از بررسی و شنیدن دفاعیات متهمان و دریافت اطلاعات کامل و احراز تخلفات برای هیئت‌های مستشاری ارسال می‌شود و در آنجا نیز بعد از شنیدن دفاعیات متهمان میزان مجازات را تعیین و رای نهایی را اعلام می‌کنند.

,

دادستان دیوان محاسبات کل کشور با بیان اینکه پرونده‌های بسیاری در دادستانی دیوان محاسبات وجود دارد، اظهار کرد: بعد از ارائه گزارش تفریغ بودجه، آمار متعدد از دستگاه‌های مختلف به دادسرای دیوان محاسبات ارسال می‌شود و بعد از تفریغ بودجه سال ۹۸ نیز حدود ۱۴۰۰ گزارش دریافت کردیم که حدود ۳۰۰ پرونده از این گزارشات بسیار مهم هستند.

, تفریغ, تفریغ, ۱۴۰۰,

کامیار بیان کرد: بعد از ارائه گزارش تفریغ بودجه سال ۹۷، در سال نود و هشت بیش از ۶۰۰ نفر مجازات کسر از حقوق، ۱۶ نفر انفصال از خدمات دولتی و برخی دیگر انفصال‌های سه ماه یا یک ساله داشتند. همچنین بعد از ارائه گزارش تفریغ بودجه سال ۹۹ نیز پرونده‌ها به هیئت‌های مستشاری ارسال شده تا حکم قطعی آن‌ها اعلام شود.

, کامیار, تفریغ, نود, تفریغ,

 

,

انتهای پیام/ک

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه