از شب گذشته تاکنون روی داد؛

وقوع 10 زمین لرزه در گرمسار و ایوانکی

وقوع 10 زمین لرزه در گرمسار و ایوانکی
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: یک زمین لرزه به بزرگی 3.8 در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) صبح امروز حوالی گرمسار در غرب استان سمنان را لرزاند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایسنا، احمد طاهری با اعلام این خبر،اظهار کرد: این زمین لرزه در عمق 10 کیلومتری زمین و در ساعت 8 و 35 ثانیه احساس شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی گفت: زمین لرزه امروز شهرستان گرمسار در 35.307 عرض شمالی و 52.266 طول شرقی ثبت شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان همچنین خاطرنشان کرد: شهر گرمسار از شب گذشته تا کنون 8 بار شاهد پس لرزه ها و پیش لرزه های خفیفی بوده که بزرگترین آنها 2.4 ریشتر بوده و علاوه بر این امروز ایوانکی در غرب گرمسار نیز دو بار لرزیده است.

احمد طاهری تصریح کرد: آخرین این پس لرزه‌ها نزدیک به ساعت 13 امروز در شمال غربی شهر گرمسار و در عمق 8 کیلومتری زمین روی داده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان با بیان این‌که این زمین لرزه هیچ گونه خسارت جانی و مالی در پی نداشته است، افزود: کانون این زمین لرزه در منطقه حد فاصل گرمسار و ایوانکی بوده و زمین لرزه در شمال غربی شهر گرمسار و شمال شرقی شهر ایوانکی احساس شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه