پروژه‌ای به وسعت ۲ دولت؛

لاینینگ تونل دشتک-فارسان، اندر خم وعده ۱۶ساله مسئولین

لاینینگ تونل دشتک-فارسان، اندر خم وعده ۱۶ساله مسئولین
پروژه جاده دشتک-فارسان از سال ۸۴ آغاز، اما هنوز خبری از راه‌اندازی کامل این جاده نیست اما به گفته مسئولین این پروژه تا پایان سال آینده تکمیل می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز، یکی از این محورهای پررفت‌وآمد، جاده فارسان به دشتک است که سومین جاده مواصلاتی چهارمحال و بختیاری به خوزستان محسوب می‌شود، چند سالی است که این مسئله دغدغه مسئولان استان بوده و برای رسیدگی به وضعیت این جاده و برطرف کردن مشکلات آن اقدامات زیادی انجام‌شده است.

فارسان و دشتک در نقشه به‌طور مستقیم 15 کیلومتر فاصله‌دارند اما مسافران و ساکنان این شهرها به دلیل مسیر کوهستانی و صعب‌العبور باید مسافت بیشتری را طی کنند تا به مقصد برسند، پروژه جاده دشتک-فارسان از سال 84 آغاز،  اما هنوز خبری از راه‌اندازی کامل این جاده نیست.
 
کلنگ احداث جاده دشتک-فارسان در سال 84 زده شد و انتظار می‌رفت با توجه به اینکه کل مسیر این جاده کوهستانی و ۹۰ درصد سنگلاخی است، عملیات کمی طول بکشد؛ اما این زمان به ساری بیشتر از حد پیش‌بینی‌شده بود چراکه در سال 89 فرماندار فارسان اعلام کرد 7 کیلومتر از این مسیر کامل، 5 کیلومتر در حال بازگشایی و 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
 
حسینعلی مقصودی  مدیر کل راه و شهرسازی در گفتگو با خبرنگار ما؛با اشاره به اینکه  تا کنون 90 درصد عملیات خاکی تونل فارسان به دشتک انجام شده اظهار کرد: در انجام بحث حفاری این تونل وقفه‌ای داشتیم که انشاالله برطرف خواهد شد.
 
وی در ادامه افزود: وقفه‌ای نیز در بحث لاینیگ تونل داشتیم که پیمانکار قبلی خاتمه کار دادند و اکنون پیمانکار جدیدی برای ادامه این کار در نظر گرفته‌شده است که در حال تجهیز کارگاه و مصالح موردنیاز جهت انجام پروژه می‌باشد تا بتوانیم به‌زودی بحث لاینینگ را شروع کنیم.
 
مقصودی تصریح کرد: در بحث تأمین اعتبار این پروژه لاینیگ قول داده‌ایم به‌اتفاق نماینده محترم شهرستان پیگیر باشیم تا عملیات لاینیگ به‌زودی شروع و بدون وقفه پایان پذیرد تا بتوانیم بعد از این عملیات پروژه خاکی و پل‌سازی مسیر را انجام دهیم تا دیگر در این پروژه وقفه‌ای ایجاد نشود وبزودی پایان پذیرد.
 
وی با اشاره به اینکه 100 درصد اعتبار لاینینگ تخصیص داده می شود اظهار داشت: قراردادی که با پیمانکار عقد شده حدود 120 میلیارد تومان در بحث لاینینگ پروژه در مدت 24 ماه می‌باشد که در سال جاری 40 میلیارد آن مصوب که تا کنون 20 میلیارد آن تخصیص داده شده است.

مقصودی در پایان خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود این پروژه تا سال آینده به بهره برداری کامل برسد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه