logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل دامپزشکی مازندران:

سرایت طاعون نشخوارکنندگان به انسان ممکن نیست/آغاز واکسیناسیون دام‌های اهلی

سرایت طاعون نشخوارکنندگان به انسان ممکن نیست/آغاز واکسیناسیون دام‌های اهلی
محمدحسن گلپایگانی با بیان اینکه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تاکنون سرایتی به دام‌های اهلی مازندران نداشته است؛ گفت: این بیماری یک بیماری مشترک بین انسان و دام نیست و مردم نگرانی از این بابت نداشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسن گلپایگانی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ در خصوص آخرین وضعیت شیوع طاعون در مازندران اظهار کرد: طاعون نشخوارکنندگان کوچک تاکنون سرایتی به دام‌های اهلی مازندران نداشته است.

وی افزود: هر چند تلفات بیش از 80 کله بز وحشی را به اذعان محیط زیست استان داشتیم، اما خوشبختانه تاکنون تلفاتی را در حوزه نشخوار کنندگان دام اهلی نداشتیم.

مدیرکل دامپزشکی مازندران، خاطرنشان کرد: به محض اطلاع از این موضوع، به صورت ضربتی کار واکسیناسیون دام‌های اهلی را به ویژه در مرز مشترک دام‌های اهلی با حیات وحش، در دستور کار قرار دادیم.

گلپایگانی ادامه داد: فعلا مورد خاصی در خصوص ابتلا دام‌های اهلی نداریم و موردی از کانون بیماری نیز تاکنون گزارش نشده است.

وی تاکید کرد: این بیماری یک بیماری مشترک بین انسان و دام نیست و مردم نگرانی از این بابت نداشته باشند.

مدیرکل دامپزشکی مازندران، تصریح کرد: لاشه‌های مورد مصرف مردم نیز این احتمال که بخواهد بیماری را به انسان منتقل کند، وجود ندارد؛ اما مصرف کنندگان یقینا باید گوشت را از مکان‌های دارای مجوز خریداری کنند.

گلپایگانی متذکر شد: لاشه‌ها باید ممهور به مهر بهداشتی و دارای تاریخ انقضا باشند که این امر حاکی از نظارت دامپزشکی از لاشه‌ها است.

وی یادآور شد: در حوزه دام‌های اهلی هیچ رخدادی نداشتیم که بخواهیم مهار کنیم و با واکسیناسیون به موقع، پیشگیری لازم انجام شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه