معاون سوادآموزی آموزش و پرورش لرستان:

۱۱ هزار بی‌سواد در لرستان آموزش‌های نهضت را فرامی‌گیرند

۱۱ هزار بی‌سواد در لرستان آموزش‌های نهضت را فرامی‌گیرند
جودکی گفت: ۱۱ هزار کم‌سواد و بی‌سواد در لرستان امسال آموزش‌های نهضت را فرامی‌گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی جودکی در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: درسال تحصیلی جاری ۱۱ هزار نفر از گروه هدف بی‌سوادان استان که بین ۱۰ تا ۴۹ سال سن دارند، تحت پوشش آموزش‌های دوره سوادآموزی قرار خواهند گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,

وی افزود: تعداد مراکز یادگیری محلی در سطح استان ۲۲ مرکز است که شامل ۱۷ مرکز غیردولتی و پنج مرکز دولتی است که در این مراکز مخاطبین سوادآموزی علاوه بر آموزش سواد پایه به آموزش مهارت‌آموزی به منظورپویایی اقتصادی، کار آفرینی و ایجاد مشاغل زود بازده می پردازند.

,

 معاون سوادآموزی آموزش و پرورش لرستان تصریح کرد: سواد آموزان پس از کسب مهارت‌های لازم  می توانند تولیدات خود را از طریق شرکت تعاونی های تشکیل شده در مراکز، نمایشگاه ها و بازارچه‌های فصلی به فروش رسانده و از این طریق به اقتصاد خانواده کمک نمایند.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه