ذوب آهن میزبان بازنده دربی
گل محمدی در فکر آسیا/ قلعه نویی به دنبال جبران
صعود احتمالی ذوب آهن به مرحله نیمه نهایی می تواند تکمیل کننده پازلی باشد که مدیریت باشگاه ذوب آهن و یحیی گل محمدی در ابتدای فصل طراحی کردند تا ذوب آهن بتواند سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را بدست آورد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز، هرچند که ذوب آهن در طی سه سال گذشته شرایط آنچنان مساعدی در عرصه لیگ برتر نداشته و درگیر داستان بقا و سقوط بوده است ولی اگر همین امروز از طرفداران این تیم در مورد بهترین بازی های تیمشان در طی سه سال اخیر سوال کنیم بدون شک از دو بازی خانگی ذوب آهن در برابر استقلال نام خواهند برد که هر دو بازی با برتری دو گله نماینده فوتبال اصفهان همراه بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , صاحب نیوز,اما این بار رقابت ذوب آهن و استقلال ربطی به لیگ برتر ندارد و شاگردان یحیی گل محمدی بعد از شکست دو تیم پیام چغادک بوشهر و استقلال خوزستان باید برای صعود به جمع چهار تیم مرحله نیمه نهایی میزبان استقلالی باشند که قبل از این فولاد نوین اهواز و پارسه تهران را شکت داده است.
,اما شرایط این روزهای هر دو تیم با یکدیگر متفاوت است و استقلالی ها چند روز قبل در شهرآورد شماره ۷۹ قرمز و آبی به تیم درخشان باختند و در طی این چند روز انتقادات بسیار زیادی به مجموعه بازیکنان و کادر فنی وارد شده است.
,از سوی دیگر ذوب آهن شرایط متفاوتی نسبت به استقلال داشته و با کسب دوبرد متوالی در لیگ بعد از هفته ها موفق شد حضور در رتبه ای تک رقمی را لمس کند که این مسئله خودش از لحاظ روحی و روانی شرایط ذوب آهن را نسبت به استقلال در وضعیت بهتری قرار داده است.
,
البته نباید فراموش کرد که در جام حذفی سال گذشته باز هم ذوب آهن در همین مرحله میزبان استقلال بود که گل شدن پنالتی ساموئل و هدر رفتن پنالتی قاسم حدادی فر باعث شد تا استقلال به جمه چهارتیم نهایی برسد و البته در آن مرحله تیم قلعه نویی به مس کرمان باخت.
از سوی دیگر داستان جام حذفی ذوب آهن و استقلال در جایی جالب تر می شود که بدانیم تیم برنده این مسابقه باید در مرحله نیمه نهایی به دیدار تیم پیروز بازی گل گهر سیرجان و پرسپولیس برود که همین مسئله حساسیت بازی ذوب آهن در برابر ابی ها را افزایش داده است.
,
استقلال در این بازی محمد قاضی مهاجم سابق ذوب آهن را به خاطر مصدومیت در اختیار ندارد و سجاد شهباززاده گلزن آبی ها در شهرآورد قرمز و آبی هم در این مسابقه غایب است.
,گل محمدی در این سالها نشان داده که راه بردن امیر قلعه نویی و تیمهایش را به خوبی می شناسد و این بار بر خلاف بازی های قبلی دیگر نمی توان از موضع ضعف نسبت به قدرت تیم فوتبال ذوب آهن صحبت کرد.
,صعود احتمالی ذوب آهن به مرحله نیمه نهایی می تواند تکمیل کننده پازلی باشد که سعید آذری و یحیی گل محمدی در ابتدای فصل طراحی کردند تا ذوب آهن بتواند سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را بدست آورد ولی این مسئله در مقابل امیر قلعه نویی که برای جبران باخت روز یکشنبه به اصفهان آمده کمی سخت تر از همیشه خواهد بود.
,ولی باخت در این بازی هم چیزی از ارزشهای ذوب آهن کم نمی کند و گل محمدی با خیال راحت تری می تواند تیمش را در ادامه لیگ رهبری کند. ا
,ین بازی بر خلاف سه مسابقه دیگر که در ساعت ۱۴ آغاز می شوند قرار است از ساعت ۱۷:۲۰ روز پنجشنبه ششم آذرماه در ورزشگاه فولادشهر آغاز شود.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه