در آستانه عید قربان؛
قیمت نجومی گوشت در اردبیل
فرماندار اردبیل قیمت هر کیلو گوشت گوسفند در این شهر را 19هزار تا 19 هزارو 500 تومان اعلام کردو گفت: خریداران گوشت عید قربان از تعاونی ها فرصت دارند پول آن را 45 روزه بپردازند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، کاظم دبیر فرماندار اردبیل در گفتگو با خبرنگار سبلانه، در خصوص عرضه دام زنده در شهر اردبیل درآستانه عید سعید قربان، اظهار داشت: پیرعبدالملک، دروازه مشگین، علی آباد و حسینیه چهار میدانی هستند که دام زنده همانند سال های قبل در این میدان ها عرضه خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, سبلانه, سبلانه,وی افزود: برای کنترل میزان عرضه و تنظیم قیمت گوشت در عید قربان علاوه بر عرضه دام زنده در مکان های مشخص، شرکت های تعاونی گوشت اردبیل هم گوشت را به صورت لاشه ای و با قیمت مناسب به مردم عرضه خواهند کرد.
,دبیر قیمت عرضه شده در شرکت های تعاونی گوشت اردبیل را 19 هزار تا 19هزار و 500 تومان عنوان کرد و گفت: خریداران گوشت عید قربان از تعاونی های گوشت اردبیل فرصت دارند پول آن را 45 روزه بپردازند.
,12 اکیپ دام پزشکی فردا در چهار میدان اردبیل مستقر می شوند
, 12 اکیپ دام پزشکی فردا در چهار میدان اردبیل مستقر می شوند,وی تصریح کرد: 12 اکیپ دام پزشکی دائم و سیار برای تسهیل در عرضه زنده دام سبک و ذبح بهداشتی از فردا در میادین عرضه دام حاضر خواهند شد .
,فرماندار اردبیل گفت: اکیپ های بهداشتی و نظارتی دامپزشکی علاوه بر اماکنی که دام زنده از قدیم الایام در آن عرضه می شد درمیدان شریعتی و جانبازان هم مستقر خواهند بود.
,دبیر با بیان اینکه کشتار دام در خیابان ها ممنوع است تصریح کرد: افرادی که قصد دارند در خانه خود اقدام به کشتار دام قربانی کنند در صورت نیاز می توانند با اکیپ های سیار دام پزشکی تماس گرفته و از آن ها کمک بگیرند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه