logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء (ع):

بسیج دوشادوش بنگاه‌های تولیدی و صنعتی برای رونق تولید تلاش می‌کند

بسیج دوشادوش بنگاه‌های تولیدی و صنعتی برای رونق تولید تلاش می‌کند
سردار احمد ذوالقدر گفت: با مسئله‌یابی و رصد مشکلات واحدهای تولیدی و ارائه راهکارهای مورد نیاز، دوشادوش بنگاه‌های اقتصادی و فعالان حوزه صنعت ایستاده‌ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار احمد ذوالقدر در گفت‌وگو با شبکه خبری تهران نیوز اظهار کرد: اقدامات زیادی با هدف احصاء و رفع موانع تولید در واحدهای صنعتی برداشته و مشاوره‌هایی به فعالان این عرصه ارائه شده است.

وی گفت: با استفاده از ظرفیت بسیجیان متخصص حوزه اقتصادی و در قالب مشاوره‌های علمی و حقوقی به صاحبان واحدهای تولیدی، علاوه بر مسئله‌یابی، راهکارهایی به منظور برون رفت از مشکلات فعالان این حوزه ارائه می‌شود.

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام استان تهران خاطرنشان کرد: در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و شعار سال، مشاوره‌هایی با هدف توسعه و تقویت فعالیت‌ها در حوزه‌های کشاورزی، پرورش کشت‌های گلخانه‌ای، دام و طیور و زنبور عسل به فعالان حوزه‌های کشاورزی و دامپروری ارائه می‌شود.

وی افزود: یکی از اهداف اصلی این است که علاوه بر افزایش سطح زیرکشت محصولات کشاورزی، بازده و عملکرد محصولات در مقیاس یطح نیز افزایش یافته و در مجموع تولید در این ع رصه تقویت شود.

سردار ذوالقدر انجام واکسیناسیون رایگان دام‌های عشایری را از جمله خدمات بسیج به عشایر و دامداران عنوان و تاکید کرد: با توجه به وجود بیش از یک و نیم میلیون دام کوچ‌رو در استان تهران، بسته به نیاز خدماتی به دامداران ارائه می‌شود.

وی یادآور شد: فعالیت‌ها با استفاده از ظرفیت نیروهای بسیج در حوزه‌های جهادی، عمرانی، فرهنگی، مذهبی، اقتصادی، اجتماعی، بهداشتی و درمانی و محرومیت‌زدایی در حال انجام است.

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام استان تهران تصریح کرد: علاوه بر تداوم اجرای طرح شهید سلیمانی و افزایش تعداد مراکز واکسیناسیون، ساخت مسکن برای محرومان و نیازمندان، اجرای رزمایش کمک مومنانه و تامین اقلام مورد نیاز خانوارهای کم‌بضاعت و آسیب‌دیده از کرونا بخش‌هایی از این خدمات است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه خبری تهران نیوز ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه