اخبار داغ
  1. سال ۱۴۰۴، سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»/اصلاح معیشت مردم برنامه ریزی می خواهد
  2. توضیح مجمع تشخیص مصلحت درباره بررسی جداگانه CFT و پالرمو
  3. فرار نتانیاهو به پناهگاه در پی حمله موشکی یمن
  4. جمله منتخب سال ۱۴۰۳ رهبر انقلاب از نظر کاربران انتخاب شد
  5. پیام تبریک نوروزی عراقچی به وزیر خارجه تاجیکستان
  6. خشابِ پُر سربازان ژنرال برای عیدانۀ جشن صعود مقابل تیم هزار ملیت!
  7. کاهش خطر ابتلا به آلزایمر با تغییر سبک عادات غذایی
  8. اهمیت حفظ زبان و مراقبت از چشم‌چرانی در ماه رمضان
  9. آیا بلایای طبیعی نتیجه گناهان ماست؟
  10. راز بندگی واقعی؛ چرا شیطان با هزاران سال عبادت، عبد نبود؟
  11. مردم با رعایت مقررات در سفر، سال نو را بدون حادثه آغاز کنند
  12. سال ۱۴۰۴، سال سختی برهم زنندگان امنیت مردم خواهد بود
  13. بن‌گویر به کابینه نتانیاهو بازگشت
  14. رزمایش اقتدار نوروزی پلیس در میدان آزادی برگزار شد
  15. نگاهی به ملی شدن صنعت نفت ایران
  16. از نوروز فوتبالی تا صعود به جام‌جهانی؛ رؤیای بزرگ سربازان ژنرال!
  17. بانک آینده قابل اصلاح نیست باید منحل شود
  18. تاکید بر خودداری از خرید آنلاین طلا در صفحات نامعتبر
  19. کاهش ۱۹ درصدی سرقت‌ها در پایتخت/ پلیس مخالف شادی جوانان نیست
  20. سریال کمدی «خجالت نکش» نوروز پخش می‌شود

فرمانده کل سپاه پاسداران:

تولید قدرت برای ما یک عادت نیست، کاملاً هدفمند و هوشمندانه است

تولید قدرت برای ما یک عادت نیست، کاملاً هدفمند و هوشمندانه است
فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: تولید قدرت برای ما یک عادت نیست بلکه الهام یافته از یک راهبرد نیرومند است و از یک منطق استراتژیک تبعیت می‌کند و کاملاً هدفمند و هوشمندانه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرلشکر پاسدار حسین سلامی پیش از ظهر شنبه در آیین الحاق ١١٠ شناور تندرو و موشک‌انداز به سازمان تجهیزات رزمی عملیاتی نیروی دریایی سپاه با اشاره به اینکه در یکسال گذشته تا به امروز این هفتمین الحاق است که قدرت دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را با همت بلند فرماندهان این نیرو افزایش می‌دهد گفت: صنایع دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، سازمان جهاد و تحقیقات خودکفایی نیروی دریایی سپاه، کارخانه شهید محلاتی بوشهر و شرکت‌های دانش بنیان، در این عرصه با سپاه همکاری می‌کنند و ما امروز شاهد افزوده شدن انبوه قدرت رزمی عملیاتی در این نیرو هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: این رویداد نشان می‌دهد که تولید قدرت برای ما یک عادت نیست بلکه الهام یافته از یک راهبرد نیرومند است و از یک منطق استراتژیک تبعیت می‌کند و این توسعه قدرت کاملاً هدفمند و هوشمندانه اتفاق می‌افتد.

, عادت, منطق,

فرمانده کل سپاه افزود: ما در عرصه یک تحریم ظالمانه جهانی در حال گسترش قدرت دفاعی خود هستیم و منطقی که ما را بر این موضوع ترغیب می‌کند و حکمت راهبردی که از قلب به زبان رهبر انقلاب جاری می‌شود بر این اساس شکل گرفته که امروز یا باید قدرتمند بود و آزاد زندگی کرد و یا اگر مسیر ضعف را پیش گیریم باید اسیر دشمن شویم.

,

سرلشکر سلامی با تاکید بر اینکه ما می‌خواهیم آزاد، مستقل، با اعتبار، عزیز و قدرتمند زندگی کنیم گفت: سال‌ها است جهان‌خواران، مستکبران و صاحبان قدرت‌های شیطانی و راهبردهای تجاوزکارانه و ظالمانه، منطقه جهان اسلام و غرب آسیا را که از دید الهی وادی ایمن است به میدان آشوب، جنگ و اشغال و آوارگی تبدیل کرده‌اند.

, آوارگی,

وی افزود: این آشوب‌ها همه ارمغان نابودگر تسلط نظامی و سیطره سیاسی مستکبران غربی در بلاد اسلامی است.

,

فرمانده کل سپاه گفت: اگر نظام بزرگ و مقتدر جمهوری اسلامی ایران نبود تا از منافع حیاتی خود و یا از منافع مظلومان عالم به خصوص در بلاد تحت سیطره قدرت‌ها در جهان اسلام با اقتدار، با عزت، با صلابت و با شکوه دفاع کند، امروز ما با نقشه‌های کاملاً ویران شده از این منطقه مهم جهان مواجه بودیم.

, منافع, به خصوص, بلاد, نقشه‌های,

سردار سلامی افزود: اشغالگران و تجاوزگران با همین آرزوها به سرزمین‌های اسلامی پا نهادند و ما با عبرت از این واقعیت‌های غم‌انگیز است که امروز مصمم هستیم به شکل روزانه قدرت خود را گسترش دهیم.

,

وی در پایان با تاکید بر اینکه مادامی که به استقلال، اقتدار و به منزلت علمی و فنی بالا نرسیم مستقل نیستیم، گفت: تاثیر استراتژی خنثی سازی اثرات تحریم این است که ما مسیر استقلال واقعی را طی می‌کنیم.

, مادامی که,

 

,

انتهای پیام/ک

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه