logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان خبر داد؛

تأمین ۱۰۳۸ هکتار زمین برای ساخت ۴۰ هزار واحد در طرح نهضت ملی مسکن

تأمین ۱۰۳۸ هکتار زمین برای ساخت ۴۰ هزار واحد در طرح نهضت ملی مسکن
عطاء الله اکبری از تامین هزار و ۳۸ هکتار زمین برای احداث واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در سیستان و بلوچستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عطاء الله اکبری، مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: هزار و ۳۸ هکتار زمین برای احداث واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای میرجاوه، دوست محمد، زهک، گشت، زابل، نوک آباد، زاهدان، سراوان، سوران، خاش، رامشار، مهرستان، سیرکان و جالق تامین شده است.

وی افزود: این تعداد زمین بر اساس مصوبات شورای مسکن استان و پیگیری های مکرر استاندار و رئیس شورای مذکور برای احداث ۴۰ هزار و ۷۲۳ واحد مسکونی در استان تامین شده است تا در کمترین زمان و با بهترین کیفیت شاهد خانه دار شدن دهک های پایین جامعه باشیم.

این مقام مسئول ادامه داد: بر اساس ارزیابی های انجام شده یک هزار و ۳۸ هکتار زمین تامین شده توسط این اداره کل نیاز دوسال نخست طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای تحت پوشش این اداره کل را پوشش می دهد.

وی اضافه کرد: همچنین سهمیه در نظر گرفته شده سال نخست طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای تحت پوشش این اداره کل ۲۳ هزار و ۹۷۱ واحد است که این اداره کل فراتر از برنامه، زمین برای ساخت ۴۰ هزار و ۷۲۳ واحد تامین نموده و این روند همچنان برای افق چهار ساله این طرح مهم ملی با قوت ادامه دارد.

اکبری اظهار کرد: از مجموع اراضی تامین شده توسط این اداره کل بیش از ۱۵۳ هکتار آن برای ساخت هفت هزار و ۹۶۰ واحد در شهرهای کمتر از ۱۰۰ هزار نفر به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واگذار شده است.

وی تاکید کرد:  از ۶ آذرماه جاری قبل از پایان نام نویسی متقاضیان، ساخت هزار و ۷۶ واحد مسکونی طرح نهضت مسکن در شهرهای زاهدان و زابل توسط این اداره کل آغاز شده است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه در پی افزایش تقاضا، مهلت ثبت‌نام در سامانه نهضت ملی مسکن تا ۳۰ آذر ماه جاری تمدید شده است، گفت : شهروندان می‌توانند ثبت‌نام در مرحله نخست نهضت ملی مسکن را در سامانه مربوطه به آدرس https://saman.mrud.ir انجام دهند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه