logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مزار شهدای سراسر استان مرکزی عطر افشانی و گلباران می شود

مزار شهدای سراسر استان مرکزی عطر افشانی و گلباران می شود
مراسم باشکوه عطرافشانی و گلباران مزار مطهر شهدا از جمله شهدای فرهنگی امروز همزمان با دیگر رده های بسیج استان ساعت ۱۵ امروز در گلزار شهدای شهرستان های استان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از  دیار آفتاب،محمدرضا بیک محمدی هزاوه، مسئول بسیج فرهنگیان استان مرکزی، اظهار کرد: بسیج مظهر کارآمدی، توانمندی و اکسیر سرنوشت‌ساز ملت ایران برای مقابله با دشمنان و چالش‌ها و تهدیدات فراروی انقلاب اسلامی و ثمره اندیشه بلند حضرت امام(ره) است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیار آفتاب, دیار آفتاب, بسیج مظهر کارآمدی، توانمندی و اکسیر سرنوشت‌ساز ملت ایران برای مقابله با دشمنان و چالش‌ها و تهدیدات فراروی انقلاب اسلامی و ثمره اندیشه بلند حضرت امام(ره) است.,

وی افزود: فرهنگیان بسیجی استان مرکزی ضمن گرامیداشت سی و ششمین سالگرد تشکیل بسیج با اجرای برنامه های موثر در راستای فرهنگ و تفکربسیجی به تجدید بیعت عاشورایی با ولی امر مسلمانان جهان و فرمانده معظم کل قوا امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) تأکید می کنند.

,

مسؤل سازمان بسیج فرهنگیان استان در ادامه با اشاره به این نکته که حضور یکپارچه فرهنگیان بسیجی در صفوف بهم فشرده نماز جمعه نخستین برنامه این سازمان در طلیعه هفته بسیج بود، گفت: بیش از ۱۶برنامه ویژه و اثرگذار از سوی کانون های بسیج فرهنگیان، مناطق و اداره کل آموزش و پرورش در این هفته برنامه ریزی شده و اجرا شده است.

,

بیگ محمدی تصریح کرد: در آستانه آغاز هفته بسیج  روز پنجشنبه 29 آبان همایش مقابله با آسیب های رسانه های نوین از جمله ماهواره به همت کانون بسیج فرهنگیان شهرستان محلات با حضور ۳۵۰ نفر از فرهنگیان بسیجی برگزار شد؛ همچنین تمامی کانون های شهرستان های استان برنامه مشابه ای را در طول هفته بسیج خواهند داشت، از جمله کانون های شهرستان کمیجان و شازند که در ششمین روز هفته بسیج همایش مقابله با آسیب های رسانه های نوین و سبک زندکی اسلامی را با حضور گسترده بسیجیان فرهنگی به مدت ۱۲ ساعت اجرا کردند.

,

وی در تشریح سایر برنامه های هفته بسیج، به برگزاری دوره آموزش ضمن خدمت با عنوان های آسیب های ماهواره، سبک زندگی بر مبنای آموزه های دینی، آشنایی با الگوهای اسلامی و توانمندسازی علمی پژوهشی فرهنگیان بسیجی توسط ۲۰ نفر از نخبگان بسیج فرهنگیان استان در سطح کانون های استان که خود این دوره را در استان بصورت متمرکز طی کرده اند، خبرداد.

,

مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان مرکزی عنوان کرد: مراسم باشکوه عطرافشانی و گلباران مزار مطهر شهدا از جمله شهدای فرهنگی در پنج شنبه 6 آذر  همزمان با دیگر رده های بسیج استان ساعت ۱۵ در گلزار شهدای شهرستان های استان برگزار می شود.

,

بیگ محمدی گفت: دیدار با خانواده های معظم شهدای فرهنگی، برگزاری دوره آموزش عادی به فعال، بازدید از حلقه سرگروه ها و متربیان و برگزاری جلسات شورای امر به معروف و نهی از منکر، اجرای طرح سفیران هدایت، کوهپیمائی بسیجیان فرهنگی، برگزاری مسابقه شیر خواره شهید، مسابقات وبلاگ نویسی، عکاسی، خاطره نویسی با موضوعات ایثار و شهادت، حجاب و عفاف، مکتب عاشورا، ولایت و انتظار را از دیگر برنامه هایی است که در طول هفته بسیج بطور ویژه برگزار شده است.
 

,
,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه