افتتاح 4 پروژه اقتصادی در کلاله / اشتغالزایی برای 32 نفر
مسئول بسیج سازندگی سپاه شهرستان کلاله از اشتغال زایی برای 32 نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم به واسطه افتتاح 4 پروژه اقتصادی در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از کلاله خبر، کریم یوسف زاده در گفتگو با خبرنگار کلاله خبر، گفت: در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی و در هفته بسیح، 4 پروژه اقتصادی در سطح شهرستان کلاله افتتاح شد که به واسطه آن برای 32 نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم زمینه های اشتغال فراهم شد.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از کلاله خبر، کریم یوسف زاده در گفتگو با خبرنگار کلاله خبر، گفت: در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی و در هفته بسیح، 4 پروژه اقتصادی در سطح شهرستان کلاله افتتاح شد که به واسطه آن برای 32 نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم زمینه های اشتغال فراهم شد., به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از کلاله خبر، کریم یوسف زاده در گفتگو با خبرنگار کلاله خبر، گفت: در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی و در هفته بسیح، 4 پروژه اقتصادی در سطح شهرستان کلاله افتتاح شد که به واسطه آن برای 32 نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم زمینه های اشتغال فراهم شد., شبکه اطلاع رسانی دانا, کلاله خبر,وی افزود: اولین پروژه افتتاحی ، افتتاح 3 مزرعه شتر مرغ بصورت متمرکز با تعداد 65 قطعه بود که در آینده این مزرعه ها مرکز تکثیر و تولید شتر مرغ خواهند شد.
, وی افزود: اولین پروژه افتتاحی ، افتتاح 3 مزرعه شتر مرغ بصورت متمرکز با تعداد 65 قطعه بود که در آینده این مزرعه ها مرکز تکثیر و تولید شتر مرغ خواهند شد., وی افزود: اولین پروژه افتتاحی ، افتتاح 3 مزرعه شتر مرغ بصورت متمرکز با تعداد 65 قطعه بود که در آینده این مزرعه ها مرکز تکثیر و تولید شتر مرغ خواهند شد.,مسئول بسیج سازندگی سپاه کلاله اشاره ای به تسهیلات واگذار شده به صاحبان ابن پروژه ها داشت و اظهار کرد: برای هریک از پروژه های یاد شده 200 میلیون ریال تسهیلات واگذر شده است و علاوه بر این کلاس های مشاوره ای و آموزشی نیز برای آنها برگزار شد.
, مسئول بسیج سازندگی سپاه کلاله اشاره ای به تسهیلات واگذار شده به صاحبان ابن پروژه ها داشت و اظهار کرد: برای هریک از پروژه های یاد شده 200 میلیون ریال تسهیلات واگذر شده است و علاوه بر این کلاس های مشاوره ای و آموزشی نیز برای آنها برگزار شد., مسئول بسیج سازندگی سپاه کلاله اشاره ای به تسهیلات واگذار شده به صاحبان ابن پروژه ها داشت و اظهار کرد: برای هریک از پروژه های یاد شده 200 میلیون ریال تسهیلات واگذر شده است و علاوه بر این کلاس های مشاوره ای و آموزشی نیز برای آنها برگزار شد.,کریم یوسف زاده همچنین از افتتاح دو پروژه گلخانه سیفی جات خبر داد و گفت: دومین پروژه افتتاحی، پروژه افتتاح متمرکز دو گلخانه سیفی جات با متراژ 650 متر بود که برای یکی از این پروژه ها 150 میلیون ریال و دیگری 300 میلیون ریال تسهیلات اختصاص داده شد.
, کریم یوسف زاده همچنین از افتتاح دو پروژه گلخانه سیفی جات خبر داد و گفت: دومین پروژه افتتاحی، پروژه افتتاح متمرکز دو گلخانه سیفی جات با متراژ 650 متر بود که برای یکی از این پروژه ها 150 میلیون ریال و دیگری 300 میلیون ریال تسهیلات اختصاص داده شد., کریم یوسف زاده همچنین از افتتاح دو پروژه گلخانه سیفی جات خبر داد و گفت: دومین پروژه افتتاحی، پروژه افتتاح متمرکز دو گلخانه سیفی جات با متراژ 650 متر بود که برای یکی از این پروژه ها 150 میلیون ریال و دیگری 300 میلیون ریال تسهیلات اختصاص داده شد.,وی در خصوص سومین پروژه افتتاحی گفت و افزود: به جرات می توان گفت که برای اولین بار در سطح کشور افتتاح 3 پروژه پرورش قفسه ای ماهی قزل آلا با تعداد 90 هزار قطعه در سد بوستان گلستان را داشتیم که در مجموع برای این سه پروژه 900 میلیون ریال تسهیلات واگذار شد.
, وی در خصوص سومین پروژه افتتاحی گفت و افزود: به جرات می توان گفت که برای اولین بار در سطح کشور افتتاح 3 پروژه پرورش قفسه ای ماهی قزل آلا با تعداد 90 هزار قطعه در سد بوستان گلستان را داشتیم که در مجموع برای این سه پروژه 900 میلیون ریال تسهیلات واگذار شد., وی در خصوص سومین پروژه افتتاحی گفت و افزود: به جرات می توان گفت که برای اولین بار در سطح کشور افتتاح 3 پروژه پرورش قفسه ای ماهی قزل آلا با تعداد 90 هزار قطعه در سد بوستان گلستان را داشتیم که در مجموع برای این سه پروژه 900 میلیون ریال تسهیلات واگذار شد.,این مسئول خاطرنشان کرد: در عرصه پرورش ماهی پروژه افتتاحی دیگری نیز داشتیم و آنهم افتتاح پروژه پرورش ماهی 20 هزار قطعه ای در گرگان دوز این شهرستان بود.
, این مسئول خاطرنشان کرد: در عرصه پرورش ماهی پروژه افتتاحی دیگری نیز داشتیم و آنهم افتتاح پروژه پرورش ماهی 20 هزار قطعه ای در گرگان دوز این شهرستان بود., این مسئول خاطرنشان کرد: در عرصه پرورش ماهی پروژه افتتاحی دیگری نیز داشتیم و آنهم افتتاح پروژه پرورش ماهی 20 هزار قطعه ای در گرگان دوز این شهرستان بود.,وی درپایان گفت: در مجموع این پروژه های افتتاحی، برای 12 نفر بصورت مستقیم و برای 20 نفر بصورت غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم خواهد شد.
, وی درپایان گفت: در مجموع این پروژه های افتتاحی، برای 12 نفر بصورت مستقیم و برای 20 نفر بصورت غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم خواهد شد., وی درپایان گفت: در مجموع این پروژه های افتتاحی، برای 12 نفر بصورت مستقیم و برای 20 نفر بصورت غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم خواهد شد.,شهرستان کلاله با جمعیتی بالغ بر 110 هزار نفر در شرق استان گلستان قرار دارد.
, شهرستان کلاله با جمعیتی بالغ بر 110 هزار نفر در شرق استان گلستان قرار دارد., شهرستان کلاله با جمعیتی بالغ بر 110 هزار نفر در شرق استان گلستان قرار دارد.,انتهای پیام/پ
, انتهای پیام/پ, انتهای پیام/پ,]
ارسال دیدگاه