آقایان!نقطه سر خط

آقایان!نقطه سر خط
در فرهنگ غنی اسلام حدیث زیباییی از رسول مکرم اسلام(ص) نقل شده است؛ که می تواند در بسیاری از تصمیم گیری ها راه گشا باشد؛ آن جمله که فرمودند: «مومن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی شود» و همچنین یاد گرفته ایم که آزموده را دوباره آزمودن خطاست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از سایت زنان استان کهگیلویه و بویراحمد(ایل بانو)بعد از گذشت 17 ماه از دولت تدبیر و امید و وعده هایی که صد روزه و ... در حل مشکلات کشور داده شد و به تصور آن چه پیش بینی می شد، محقق نگردیده است، گرچه تلاش دولت درحل مشکلات قابل تقدیر است.اما از همان ابتدای وعده صد روزه مشخص بود که تیم کارشناسی دقیقی در پشت این وعده ها وجود ندارد. چرا که گره زدن  حل مشکلات کشور با بیرون مرز ها و تصور اینکه دشمن قسم خورده سوار بر خر شیطان است و با تعامل ،تلفن زدن و دست دادن و نشست و برخاست می شود او را از خر شیطان پیاده کرد؛تصور باطلی بود. چرا که دشمن سوار بر خر شسطان نیست! بلکه به فرموده امام راحل «ره» این دشمن (آمریکا) خود شیطان بزرگ است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, سایت زنان استان کهگیلویه و بویراحمد(ایل بانو), سایت زنان استان کهگیلویه و بویراحمد(ایل بانو), .,

 وانگهی رئیس جمهور محترم خود تجربه دوسال مدیریت شورای امنیت ملی و دست دادن ،احوال پرسی،نشست و برخاست با نوچه های این دشمن قسم خورده را تجربه کرده بودند . بنابراین می طلبید دولت تدبیر امید در راهبرد با این دشمن؛ استرات‍‍‍‍‍‍‍ژی را که درست 8 سال فرزندان این سرزمین با تلاش و کوشش خود در راه آرمان های انقلاب اسلامی  بکار بستند وباعث سربلندی  این ملت شده بودند، با قوه ادامه پیدا می کرد تا دشمن به ناچاردر مقابل قدرت و عظمت این ملت کوتاه بیاید.زحمات 8ساله فرزندان غیور کشور نشان داد که می شود دشمن را وادار به عقب نشینی کرد.

, .,

اما متأسفانه بعد از 17 ماه تلاش و امضاء 4 تفاهم نامه آژانس و تمدید مذاکرات باز رسیدیم به... نقطه سرخط. وازطرفی در این بین با تعلیق و عقب نشینی از وضعیت 20 در صد به 5/3 در صد و معلق شدن و کاهش تعداد سانتریفیوژ ها یعنی واگذاری امتیازات کسب شده در مقابل دشمن و تکیه بر حل مشکلات در نگاه به بیرون ازمرزها ،در بعد دیگر اینکه ما ضمن قبول تعطیلی فراوری و تولید اورانیوم 20 درصد و اکسید کردن همه آن تا تیر ماه سال آینده دیگر هیچ برگ برنده ای در دست نخواهیم بود و دشمنان هم در مطالبات بعدی با دست خالی ما،برچیدن تاسیسات هسته ای که استراژی گام به گام غرب خواهد بود،مطالبه خواهد شد.

, به... نقطه سرخط, به... نقطه سرخط, استراژی گام به گام, استراژی گام به گام, .,

به راستی در مقابل این همه بذل و بخشش کریمانه؛ هدیه غرب به ما چه بوده است؟ برداشت قطره چکانی از پول خودمان که افتخار نیست!کدام تحریم برداشته شد؟نه اینکه با هر دوره تمدید تحریم های جدید توسط اروپاییان تصویب گردیده است! ضمن اینکه در طی 15 ماه مذاکرات تمام متن مذاکرات توسط نمایمده آمریکا با رژیم صهیونیستی و عربستان در میان گذاشته شده است.اما مسئولین محترم، نه نمایندگان مردم و نه مردم را لایق خبر رسانی ندانسته اند.

, .,

در پاسخ به این سوال شاید گفته شود که قارچ هم در تاریکی رشد می کنند .اما طبق نظر مردم که از قدیم ،زبان به زبان به ما رسیده قارچی که در تاریک رشد می کند خوراکی نیست و سمی است که خورنده آن را مسموم و از پای در می آورد و به گفته قدیمی ها قارچ خوراکی با نور ، رعد و برق و باران بهاری رشد می کنند.

, .,

بنابراین از مسئولین محترم این سوال را دارم که آیا فکر کرده اید که در این مدت چه مقدار هزینه بابت "مذاکره برای مذاکره" بر ملت وبیت المال تحمیل گردیده است،آیا پولهایی که در مقابل این ترحم به ما می دهند خرج هزینه های مذاکره را تامین میکند؟ با کدام منطق باید قبول کرد؟که طی یک سال و اندی مذاکره باز بدون توجه به افکار عمومی داخلی و امنیت ملی برتمدید مذاکره مهر تأیید بزنیم؟آیا گره زدن تمام سیاست خارجی و اقتصاد کشور به مذاکرات هسته ای کار پسندیده ای است؟

,

 ضمن اینکه رهبر معظم انقلاب تاکید فرمودند: که این دشمنان قابل اعتماد نیستند، آیا تدبیر درستی بعد از این همه مذاکره وجود ندارد؟.مافرزندان انقلابمان را پشتیبانی می کنیم و اگر این روند به سود کشور باشد نیز در حمایت خود ادامه می دهیم، و اگرمسئولین محترم در یک جمع بندی نهایی به این نتیجه برسند که در این روند تمدید مذاکرات وفرسوده نمودن توان علمی کشور به سود کشور و ملت است همه بر آن تن می نهیم.

, این دشمنان قابل اعتماد نیستند, این دشمنان قابل اعتماد نیستند, تدبیر, تدبیر, .,

اما مسئولان باید بدانند که دشمنان در این مدت بد ترین توهین ها و تحقیر ها را نصیب ملت و خود آن ها کردندند.اگر فکر کنیم که دشمن کوتاه خواهد آمد و از خواسته های خود در آینده دست برخواهد داشت کوته بینی است .در طول  این مدت تمدید باز  نیز خواهید دید که  زبان آنها تیز تر ، اهانت ها و جسارت آنها بیشتر خواهد شد. چرا که ما خود آرزوی 35 ساله دشمنان  را در تحقیر نظام و انقلاب با ارتباط کلامی فراهم کردیم.در آخر این که باید جوری عمل کنیم تا مصداق این حدیث شریف: «مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود».شویم.

, با ارتباط کلامی, با ارتباط کلامی, مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود, مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود, .,

سیده زینب حیدری

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه