کلنگ زنی”سالن ورزشی ۹ دی” شهرستان سرپلذهاب
در آخرین روز از گرامیداشت هفته بسیج کلنگ سالن ورزشی ۹ دی شهرستان سرپل ذهاب به زمین زده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز 1404/به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، با حضور فرمانده سپاه ناحیه سرپلذهاب، جمعی از مسئولین بسیج و بسیجیان، سالن ورزشی چند منظوره ۹دی این شهرستان کلنگ زنی شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, بازی دراز 1404, به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، با حضور فرمانده سپاه ناحیه سرپلذهاب، جمعی از مسئولین بسیج و بسیجیان، سالن ورزشی چند منظوره ۹دی این شهرستان کلنگ زنی شد.,فرمانده سپاه ناحیه سرپلذهاب ضمن تبریک به مناسبت هفته بسیج گفت: بیشک توسعه اماکن ورزشی و افزایش امکانات و تجهیزات ورزشی موجب جذب جوانان به ورزش میشود و این امر در کاهش آسیبهای اجتماعی نقش به سزایی دارد.
,“سرهنگ قنبری” افزود: در شهرستان سرپلذهاب اقدامات خوبی در گسترش فضاهای ورزشی انجام گرفته و در حد توان و ظرفیت موجود، اقدامات لازم را انجام میدهیم.
,وی گفت: مساحت زمین این ورزشگاه ۱۰۶۰مترمربع و برآورد اعتبار ساخت این مجموعه ورزشی پنج میلیارد ریال است که جزء اعتبارات سپاه ناحیه سرپلذهاب می باشد.
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه