رئیس شورای شهر کلاله:
با ساخت و سازهای غیر قانونی برخورد می کنیم
رئیس شورای شهر کلاله در واکنش به اظهارات نظام مهندسی کلاله، از برخورد شورای شهر و شهرداری این شهر با ساخت و سازهای غیر قانونی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر،محسن داورزنی در واکنش به اظهارات نظام مهندسی مبنی بر استفاده ابزاری مالکین ساختمان های غیر مجاز از شهرداری برای دور زدن نظام مهندسی،به خبرنگار ما گفت: شهرداری و شورای شهر کلاله در برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز مسمم است.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر،محسن داورزنی در واکنش به اظهارات نظام مهندسی مبنی بر استفاده ابزاری مالکین ساختمان های غیر مجاز از شهرداری برای دور زدن نظام مهندسی،به خبرنگار ما گفت: شهرداری و شورای شهر کلاله در برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز مسمم است., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر،محسن داورزنی در واکنش به اظهارات نظام مهندسی مبنی بر استفاده ابزاری مالکین ساختمان های غیر مجاز از شهرداری برای دور زدن نظام مهندسی،به خبرنگار ما گفت: شهرداری و شورای شهر کلاله در برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز مسمم است., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاله خبر,وی افزود: در مراجعات شهروندان به شهرداری و همچنین در بازدید از محلات، همواره با تفکیک های غیر مجاز برخورد کرده ایم و به مالکین اخطارهای لازم داده شده است.
, وی افزود: در مراجعات شهروندان به شهرداری و همچنین در بازدید از محلات، همواره با تفکیک های غیر مجاز برخورد کرده ایم و به مالکین اخطارهای لازم داده شده است., وی افزود: در مراجعات شهروندان به شهرداری و همچنین در بازدید از محلات، همواره با تفکیک های غیر مجاز برخورد کرده ایم و به مالکین اخطارهای لازم داده شده است.,رئیس شورای شهر کلاله تاکید کرد: واحد اجرائیات ساختمانی شهرداری نیز، تاجایی که قانون به آن اجازه می دهد با چنین ساخت و سازهایی برابر قانون برخورد می کند.
, رئیس شورای شهر کلاله تاکید کرد: واحد اجرائیات ساختمانی شهرداری نیز، تاجایی که قانون به آن اجازه می دهد با چنین ساخت و سازهایی برابر قانون برخورد می کند., رئیس شورای شهر کلاله تاکید کرد: واحد اجرائیات ساختمانی شهرداری نیز، تاجایی که قانون به آن اجازه می دهد با چنین ساخت و سازهایی برابر قانون برخورد می کند.,داورزنی به برخی از عوامل تمایل مردم به ساخت و سازهای غیر مجاز پرداخت و گفت: افزایش ابزار و امکانات ساخت یک بنا و همچنین عدم تمایل شهروندان به پرداخت تعرفه های نظام مهندسی، تعرفه تامین اجتماعی و تعرفه پروانه شهرداری باعث روی آوردن مالکین به ساخت و سازهای غیر مجاز می شود.
, داورزنی به برخی از عوامل تمایل مردم به ساخت و سازهای غیر مجاز پرداخت و گفت: افزایش ابزار و امکانات ساخت یک بنا و همچنین عدم تمایل شهروندان به پرداخت تعرفه های نظام مهندسی، تعرفه تامین اجتماعی و تعرفه پروانه شهرداری باعث روی آوردن مالکین به ساخت و سازهای غیر مجاز می شود., داورزنی به برخی از عوامل تمایل مردم به ساخت و سازهای غیر مجاز پرداخت و گفت: افزایش ابزار و امکانات ساخت یک بنا و همچنین عدم تمایل شهروندان به پرداخت تعرفه های نظام مهندسی، تعرفه تامین اجتماعی و تعرفه پروانه شهرداری باعث روی آوردن مالکین به ساخت و سازهای غیر مجاز می شود.,وی خاطرنشان کرد: عوامل یاد شده باعث ساخت و سازهای غیر مجاز و بدون نظارت نظام مهندسی در حاشیه شهر شده است.
, وی خاطرنشان کرد: عوامل یاد شده باعث ساخت و سازهای غیر مجاز و بدون نظارت نظام مهندسی در حاشیه شهر شده است., وی خاطرنشان کرد: عوامل یاد شده باعث ساخت و سازهای غیر مجاز و بدون نظارت نظام مهندسی در حاشیه شهر شده است.,رئیس شورای شهر کلاله در پایان گفت: این شورا و شهرداری در نظر دارد تا با افزایش کیفیت واحد اجرائیات ساختمانی، با ساخت و سازهای غیر مجاز برخورد جدی کند و در این زمینه به کمک و مساعدت دستگاه های قضایی و انتظامی نیازمندیم.
, رئیس شورای شهر کلاله در پایان گفت: این شورا و شهرداری در نظر دارد تا با افزایش کیفیت واحد اجرائیات ساختمانی، با ساخت و سازهای غیر مجاز برخورد جدی کند و در این زمینه به کمک و مساعدت دستگاه های قضایی و انتظامی نیازمندیم., رئیس شورای شهر کلاله در پایان گفت: این شورا و شهرداری در نظر دارد تا با افزایش کیفیت واحد اجرائیات ساختمانی، با ساخت و سازهای غیر مجاز برخورد جدی کند و در این زمینه به کمک و مساعدت دستگاه های قضایی و انتظامی نیازمندیم.,شهرستان کلاله با جمعیتی بالغ بر 110 هزار نفر در شرق استان گلستان قرار دارد.
, شهرستان کلاله با جمعیتی بالغ بر 110 هزار نفر در شرق استان گلستان قرار دارد., شهرستان کلاله با جمعیتی بالغ بر 110 هزار نفر در شرق استان گلستان قرار دارد.,انتهای پیام/پ
, انتهای پیام/پ, انتهای پیام/پ]
ارسال دیدگاه