logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

نماینده ولی فقیه در هرمزگان:

نظام استکبار جهانی از فرهنگ شهادت ضربه خورده است

نظام استکبار جهانی از فرهنگ شهادت ضربه خورده است
حجت الاسلام عبادی‌زاده گفت: نظام استکبار جهانی امروز از فرهنگ شهادت و ایثار ضربه خورده و اگر مقابله نکند جای تعجب دارد؛ امروز ما از توهین‌ها و هجمه‌های نظام امپراطوری استکبار آموختیم که در مقابل شهیدان پیشانی را به خاک بساییم و در مقابل استکبار ایستادگی کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده، نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان عصر امروز شنبه در آیین تدفین دو شهید گمنام در دانشکده شهید کرانی بندرعباس با بیان اینکه سلام و درود به شهدا و امام شهدا می فرستیم، اظهار کرد: این دو کبوتر نازنین عطر وجودشان استان هرمزگان را معطر کرد.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با تاکید بر اینکه امروز هجمه سهمگین دشمنان اسلام متوجه فرهنگ شهید، ایثار و شهادت است، عنوان کرد:  این فرهنگ دشمنان را خوار کرد؛ چون فرهنگ ایثار و شهادت با روح و جان ملت عجین شده است.
عبادی زاده با اشاره به اینکه هجمه های سهمگین امپراطوری هالیوودی دشمن نشان از ترس و واهمه آنها از فرهنگ شهادت است، گفت: امروز عزت ایران مرهون همین مجاهدان و رشادت های همین شهدا است.
وی افزود: نظام استکبار جهانی امروز از فرهنگ شهادت و ایثار ضربه خورده و اگر مقابله نکند جای تعجب دارد؛ امروز ما از توهین ها و هجمه های نظام امپراطوری استکبار آموختیم که در مقابل شهیدان پیشانی را به خاک بساییم و در مقابل استکبار ایستادگی کنیم.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان خاطر نشان کرد: خوش به حال دانشجویان عزیز که دو شهید میزبان آنها در این دانشکده هستند و دانشجویان عزیز سر سفره شهیدان درس ایثار، گذشت و آرمان های شهیدان را خواهند آموخت و علم، مهارت و زندگی در مسیر آرمان شهدا قرار خواهد گرفت و درس و مشق زندگی را در کلاس درستان با الهام از شهیدان فرا خواهید گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه