logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

فروش شماره تلفن شخصیت‌ها در اینستاگرام!

فروش شماره تلفن شخصیت‌ها در اینستاگرام!
چندی صفحه‌ای در اینستاگرام به حراج شماره تلفن ستاره‌های محبوب و مشهور ایران می‌پرداخت و در فضای مجازی برای خود کاسبی راه انداخته بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، چندی پیش بود که صفحه‌ای در اینستاگرام به حراج شماره تلفن ستاره‌های محبوب و مشهور ایران می‌پرداخت و در فضای مجازی برای خود کاسبی راه انداخته بود. حال بعد از اطلاع رسانی در مورد این اقدام شنیع و غیراخلاقی، این صفحه توسط تیم پشتیبانی اینستاگرام به دلیل ریپورت‌های متعدد کاربران مسدود شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, چندی پیش بود که صفحه‌ای در اینستاگرام به حراج شماره تلفن ستاره‌های محبوب و مشهور ایران می‌پرداخت و در فضای مجازی برای خود کاسبی راه انداخته بود. حال بعد از اطلاع رسانی در مورد این اقدام شنیع و غیراخلاقی، این صفحه توسط تیم پشتیبانی اینستاگرام به دلیل ریپورت‌های متعدد کاربران مسدود شده است.,
, ,
درج خبر حراج شماره تلفن بازیگران، خوانندگان و شخصیت‌های معروف که این صفحه با انتشار تصاویر پروفایل وایبر بازیگران معروف سینما و تلویزیون، مجریان برنامه‌های تلویزیونی، خواننده‌ها و ورزشکاران به فروش شماره تلفن آنها در فضای مجازی می‌پرداخت و برای خود کاسبی راه انداخته بود، باعث ایجاد موجی از نارضایتی در بین کاربران و هواداران ستاره‌ها شده بود که حریم خصوصی آنها را تهدید می‌کرد. بعد از اطلاع رسانی دریچه در مورد این اقدام شنیع و غیراخلاقی متوجه شدیم این صفحه توسط تیم پشتیبانی اینستاگرام به دلیل ریپورت‌های متعدد کاربران مسدود شده است.
,
, , ,
البته بازیگران و هنرمندان هم تلاش‌های زیادی کردند تا این صفحه خاطی هر چه سریعتر بسته شود. بازیگران و هنرمندان خواستار شدند که کاربران با ریپورت کردن جلوی این فعالیت غیرقانونی را بگیرند. با اطلاع رسانی سریع و به موقع جلوی این صفحه مسدود شد. 
,
انتهای پیام/ن
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه