لیگ بسکتبال چین| شبه تریپل دابل حدادی سیچوان را به پلیآف امیدوار کرد/ استیماچ بازهم حریف فرمانروای آسیا نشد
تیم بسکتبال سیچوان بلو والز با درخشش ستاره ایرانی خود تیم رده نوزدهمی نینگبو را شکست داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در آغاز راند ۲۱ رقابتهای لیگ حرفهای بسکتبال چین موسوم به CBA پیش از ظهر امروز تیمهای سیچوان و نینگبو برای سومین بار طی این فصل به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری ۱۰۵ - ۷۸ سیچوان به پایان رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, CBA,حامد حدادی ستاره ایرانی سیچوان در این دیدار ۲۸ دقیقه و ۵۶ ثانیه بازی کرد و موفق شد با ۱۳ امتیاز، ۱۰ ریباند، ۷ پاس گل و ۲ بلاک، دابل دابل کند.
,ولادمیر استیماچ سنتر برجسته صربستانی نینگبو هم با ۱۷ امتیاز و ۱۰ ریباند دابل دابل کرد اما بازهم مقابل حدادی و سیچوان تسلیم شد.
,سیچوان با این پیروزی با ۷ برد و ۱۴ باخت، همچنان در رتبه پانزدهم جدول CBA قرار دارد. این در حالیاست که تیم جیلین که فقط با یک برد بیشتر از سیچوان در رده دوازدهم قرار گرفته، دوبازی دشوار برابر شنزن و بیجینگ دارد و اگر سیچوان موفق به شکست گوانژو وژینجیانگ شود، گام بلندی به سوی پلیآف برداشته است.
, CBA,انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه