logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

نماینده مردم قم در مجلس:

قضاوت در خصوص عملکرد وزرا زود است / باید فرصت کافی به وزرا داده شود

قضاوت در خصوص عملکرد وزرا زود است / باید فرصت کافی به وزرا داده شود
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قضاوت درخصوص عملکرد وزرا فعلاً زود است گفت باید چند ماهی به وزرای جدید فرصت داد تا نتیجه عملکرد و تصمیم آنها مشخص شود و بعد از آن می توان آن را مثبت یا منفی ارزیابی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنور نماینده مردم قم مجلس شورای اسلامی در گفتگو با قم فردا اظهار داشت: انتظار نتیجه از  فعالیت‌هایی که وزرای جدیدی که کار و فعالیت را شروع کردند کمی زود است و باید به آنها فرصت داد تا اقدامات شان به نتیجه برسد از جمله اقدامات آقای عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که اقداماتی انجام داده که باید منتظر باشیم ببینیم نتیجه آنها چیست.

نماینده مردم قم بیان داشت: هنوز فعالیت‌های وزرا از جمله آقای حجت‌الله عبدالملکی   برای قضاوت کردن زود است چرا که هر کاری را که بخواهد شروع کند باید فرصت داشته باشد تا به نتیجه برسد و هر فعالیتی که شروع می کند چند ماهی طول می کشد تا به نتیجه برسد اگر بعد از مدتی فعالیتی که شروع شده به نتیجه مثبت و یا منفی برسد می توان قضاوت کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد:  ما منتظر نتیجه اقدامات وزرا هستیم ما به دنبال این نیستیم که در خصوص شخص صحبت کنیم ما باید در خصوص عملکرد ها صحبت کنیم و صحبت در خصوص نتایج عملکرد آقای عبدالملکی  و دیگر وزرا نیاز به فرصت بیشتری دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,


انتهای پیام/
 

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه