سه و نیم میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان اسفراین پرداخت شد
سه و نیم میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان مددجوی کمیته امداد اسفراین پرداخت شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا و به نقل از سپهرآیین ، مدیرکمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان اسفراین با اعلام این مطلب گفت: با توجه به اهمیت پرداخت وام های قرض الحسنه در رفع مشکلات موردی مددجویان، این تسهیلات به 302 نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد شهرستان که مشکلاتی، از جمله هزینه های درمانی، تحصیلی، اجاره مسکن، کمک معیشت، تأمین وسایل ضروری منزل، جهیزیه و ... داشتند پرداخت شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, سپهرآیین,
علی سخاوتی پور افزود: کمیته امداد به منظور گشایش در مسائلی از قبیل کمک هزینه جهیزیه، تحصیلی، تأمین هزینه های درمانی و تعمیرات مسکن در حد توان و امکانات خود اقدام به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه کارگشایی می کند.
مدیر کمیته امداد شهرستان اسفراین از مردم خیر خواست به کمک محرومان و ایتام بشتابند و به هر صورت ممکن چه در قالب کمک های نقدی و غیر نقدی و یا همکاری در طرح های مشارکت مردمی به خانواده های نیازمند کمک کنند.
,
انتهای پیام /ش
]
ارسال دیدگاه