logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

رئیس بهداشت و درمان آمل خبر داد؛

افزایش ۸۰درصدی بستری بیماران کرونایی در آمل

افزایش ۸۰درصدی بستری بیماران کرونایی در آمل
پژمان خسروی با بیان افزایش ۸۰درصدی بیماران کرونایی نسبت به هفته گذشته در آمل گفت: ۷۰ تا ۸۰ درصد بیماران افزایش بستری داشتیم و تعداد بیماران سرپایی نیز افزایش پیدا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پژمان خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به وضعیت کرونا در آمل گفت: از اواخر هفته گذشته روند افزایشی بیماری کرونایی داشتیم و تعداد بیماران بستری افزایش یافت، در روز جمعه از وضعیت آبی به زرد و طبق آخرین به روز رسانی نرم افزار ماسک وزارت بهداشت به وضعیت نارنجی تغییر یافت.
وی با بیان افزایش ۸۰ درصدی بیماران کرونایی در نسبت به هفته گذشته عنوان کرد: ۷۰ تا ۸۰ درصد بیماران افزایش بستری داشتیم و تعداد بیماران سرپایی نیز افزایش پیدا کرد.
خسروی با تاکید اینکه وارد پیک ششم شدیم خاطرنشان کرد: وقتی وارد پیک می شویم رنگ بندی به سرعت تغییر می‌کند و اگر ادامه پیدا کند قطعا وارد رنگ قرمز هم می شویم نگران این هستیم که از حداکثر ظرفیت، بیماران افزایش یابند، در پیک پنجم وارد بحران نشدیم و روند بیماری کرونا مدیریت شد.
وی در خصوص گلایه برخی شهروندان از مراکز واکسیناسیون خاطرنشان کرد: تمام مراکز بهداشت روستایی و شهری واکسن انجام میشود، هرچند یکی از مراکز بزرگ واکسیناسیون مصلی بود که به خاطر مراسمات تعطیل شد و در حال رایزنی هستیم تا مجدداً برقرار شود البته وضعیت رنگ بندی هم باعث این ازدحام در برخی از مرکز شده است.
رئیس بهداشت و درمان آمل از محدودیت های کرونایی خبر داد  افزود: بر اساس رنگ بندی محدودیت ها مشخص می شود شروع از تعطیلی حضوری مدارس بود، تالار ها و رستوران ها هم باید طبق قوانین وضعیت نارنجی اجرا شود.
وی عادی انگاری را عوامل افزایش بیماران کرونایی دانست و خاطرنشان کرد:در مازندران و شهرستان رعایت پروتکل ها به زیر 60 درصد رسیده است، از شهروندان می خواهیم تجمعات غیر ضروری خوداری کنند، فاصله گذاری اجتماعی و با زدن با ماسک مانع انتشار این بیماری شوند.
خسروی هر گونه علائم سرماخوردگی را امیکرون خواند و افزود: هرگونه علائم باید امیکرون در نظر گرفته شود؛ هرچند امیکرون کرونای خفیف عنوان شده ولی اگر بیماری وسیع شود بیماران بدحال افزایش خواهد یافت.
وی تصریح کرد: این بیماری همه سنین را درگیر می کند، در سویه های قبلی کودکان کمتر درگیر کرونا می‌شدند اما در این شیوع بیمار بستری کرونایی کودک هم داریم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه