logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  2. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  3. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  4. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  5. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  6. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  7. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  8. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  9. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  10. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  11. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  12. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  13. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  14. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  15. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  16. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  17. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  18. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  19. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  20. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی

بورس و فرابورس؛

بازگشت شاخص کل به کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی/ فشار عرضه و عدم وجود نقدینگی بر بازار سرمایه

بازگشت شاخص کل به کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی/ فشار عرضه و عدم وجود نقدینگی بر بازار سرمایه
امروز سه‌شنبه، ۱۲ بهمن‌ماه معاملات در بازار سرمایه مثبت شروع شد و شاخص کل بازار بورس در پایان بازار با ۶ هزار و ۶۸۱ واحد افزایش، دوباره جایگاه یک ‌میلیون و ۳۰0 هزار واحدی را پس گرفت.
[

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امروز با وجود اینکه بازار با توان خوبی کار خود را شروع کرد اما در میانه راه فشار عرضه و کمبود نقدینگی اجازه نداد تا رشد بازار سرمایه به اندازه روزهای قبل باشد و در نهایت شاخص کل بازار با ۶ هزار و ۶۸۱ واحد افزایش، دوباره جایگاه یک ‌میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی را پس گرفت و شاخص در جایگاه یک ‌میلیون و ۳۰۱ هزار و ۲۹۹ واحدی آرام گرفت.

شاخص کل هم که مهمترین تاثیر در تصمیم‌گیری خریداران را دارد و نمای بهتری از بازار را نشان می‌دهد امروز مثبت بود و با ۲ هزار و ۵۵۸ واحد افزایش به ۳۳۳ هزار و ۲۸۷ واحد رسید و شاخص قیمت نیز با یک‌هزار و ۶۰۵ واحد رشد پله ۲۰۹ هزار و ۱۸۲ واحد را ثبت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,

در روز جاری شاخص بازار اول، هفت‌هزار و ۵۰ واحد و شاخص بازار دوم، ۶ هزار و ۷۸۸ واحد افزایشی شدند.

,

امروز در بورس بیش از هفت میلیارد و ۵۵۹ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۴۲ هزار و ۵۴۲ میلیارد ریال داد و ستد شد.

, امروز در بورس بیش از هفت میلیارد و ۵۵۹ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۴۲ هزار و ۵۴۲ میلیارد ریال داد و ستد شد.,

نمادها، بانک ملت، ایران خودرو، بانک تجارت، توسعه معادن و فلزات، معدنی و صنعتی گل گهر، سایپا و بانک پاسارگاد، بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص بورس داشتند و در مقابل، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، نفت و گاز پتروشیمی تامین، گسترش نفت و گاز پارسیان و فولاد خوزستان بالاترین تاثیر منفی بر شاخص بورس را از خود به ثبت رساندند.

,

امروز در فرابورس شاهد افزایش بیش از ۶۶ واحدی بودیم  و در انتهای روزکاری این شاخص بر روی کانال ۱۷ هزار و ۶۸۲ واحد ثابت ماند.

, امروز در فرابورس شاهد افزایش بیش از ۶۶ واحدی بودیم  و در انتهای روزکاری این شاخص بر روی کانال ۱۷ هزار و ۶۸۲ واحد ثابت ماند.,

نمادهای بیمه پاسارگاد، فولاد هرمزگان جنوب، بیمه اتکایی ایرانیان، توسعه معادن و فلزات، بیمه سامان، صنایع پتروشیمی تخت جمشید، سرمایه گذاری صبا تامین و کلر پارس با بالاترین تاثیر مثبت بر شاخص فرابورس همراه بودند و در مقابل آنها موسسه اعتباری ملل، پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی زاگرس، زغال سنگ پرورده طبس، صنعتی دوده فام و تولیدات پتروشیمی قائد بصیر بیشترین تاثیر منفی بر شاخص فرابورس را داشتند.

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه