اخبار داغ
  1. برگزاری جلسه مجمع تشخیص مصلحت درباره پیوستن ایران به CFT
  2. ارتش و سپاه حصار مستحکم ایران اسلامی هستند
  3. درآمدهای مالیاتی صددرصد تحقق یافت
  4. تابستان بهتری پیش رو داریم
  5. هدف از سفر به روسیه انتقال پیام مکتوب رهبری به پوتین است
  6. تحقق شعار سال نیازمند نگاه عملیاتی، نظارت دقیق و حمایت از سرمایه‌گذاران است
  7. صدور مجوز بی‌قانونی از سوی متولی قانون؛ دورزدن آزاد!
  8. کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند انسجام و عزم ملی است/ حکم اعدام تتلو صادر شد
  9. هشدار به رئیس جمهور؛ حذف ارز دولتی دارو استنکاف از قانون است
  10. بازار مسکن در دام بی‌برنامه‌گی و تورم!/ وام‌ها، تورم و ودیعه؛ مثلث نابسامانی بازار مسکن
  11. خلع سلاح ایران بهانه تشدید فشارهاست/ جدیدترین تسلیحات آمریکا در اختیار رژیم صهیونیستی است
  12. خلع سلاح ایران در مقابل تجهیز رژیم صهیونیستی به جدیدترین تسلیحات نظامی/ بهانه ای آمریکایی برای اعمال تحریم های شدیدتر!
  13. بی‌قراری کرونومتر برای پایان درویش؛ آقا رضا و خطر برکناری از پرسپولیس!
  14. مسائل کشور را به گفت‌وگوها گره نزنیم/ به طرف مقابل خیلی بدبین هستیم
  15. جنگ افروزان همیشه منفورند/از جنگ بیزاریم اما در دفاع از کشور لحظه‌ای غفلت نمی کنیم
  16. وعده صادق ۱ عملیاتی کاملاً مشروع، قانونی بود
  17. ورود به مسائل غیر قابل مذاکره، انحراف مسیر گفتگوهاست/ مذاکرات صرفاً درباره هسته‌ای و رفع تحریم‌
  18. وزیر مسکن دولت چهاردهم فاقد انگیزه و مدیریت مناسب است
  19. خواسته های غیرمنطقی آمریکا مذاکرات را نمایشی خواهد کرد/ پاسخ تهدید را باید با تهدید داد نه مذاکره
  20. انتقاد نماینده مجلس از تصمیم وزارت بهداشت برای به تعویق انداختن مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی

مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه خبرداد؛

توزیع کالاهای تنظیم بازار در ۶۸۰ مرکز فروش استان کرمانشاه

توزیع کالاهای تنظیم بازار در ۶۸۰ مرکز فروش استان کرمانشاه
عبدالحسین احمدی از توزیع کالاهای تنظیم بازار در ۶۸۰ مرکز فروش در استان کرمانشاه خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالحسین احمدی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: از نیمه شهریور یک هزار و ۵۱۰ تن برنج شامل ۷۴۳ تن برنج هندی و ۷۶۷ تن برنج تایلندی با قیمت مصرف کننده ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان برای برنج هندی و  ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان برای برنج تایلندی توزیع شده است.

وی افزود: همچنین اکنون در حال توزیع ۵۰۰ تن برنج هندی و ۳۰۰ تن برنج تایلندی از طریق مراکز عرضه هستیم.

احمدی خاطرنشان کرد: مجددا تا پایان سال ۵۰۰ تن برنج هندی و ۳۰۰ تن برنج تایلندی در سطح استان کرمانشاه توزیع خواهد شد.

وی عنوان کرد: نسبت به توزیع ۱۵۴ تن گوشت مرغ منجمد با نرخ ۲۰ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم اقدام شده است.

مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: ۳۲۵ تن شکر با قیمت ۱۴ هزار و ۸۰۰ تومان به صورت بسته بندی درحال توزیع است.

احمدی تصریح کرد: با توجه به ایام عید و در پیش داشتن ماه مبارک رمضان ۳۰۰ تن شکر بین اتحادیه نان برنجی پزها و صنف قنادان توزیع خواهد شد و البته درخواست داده ایم تا مجددا یک هزار تن شکر تخصیص داده شود.

وی افزود: ۶۰ درصد اقلام کالاهای مشمول تنظیم بازار در شهرستان کرمانشاه و ۴۰ درصد در سایر شهرستان ها توزیع می شود.

احمدی همچنین درباره توزیع گوشت یخ زده گفت: ۴۰ تن گوشت یخ زده با قیمت ۱۱۴ هزار تومان در کرمانشاه و با نرخ۱۱۵ هزار تومان در شهرستان ها در حال توزیع است که بخشی توزیع شده، بخشی درحال حمل و بخشی هم در انبارهای پشتیبانی امور دام موجود است.

مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: طبق مجوز کارگروه تنظیم بازار استانداری در راستای تنظیم بازار گوشت قرمز با یک نفر وارد کننده به تفاهم رسیدیم و تاکنون یک محموله

گوشت گرم گوساله به صورت بسته بندی با قیمت یک صد هزار تومان به استان کرمانشاه وارد شده و محموله دوم نیز در ۱۲ فروشگاه منتخب دارای مجوز دامپزشکی طی هفته آینده توزیع خواهد شد.

احمدی خاطرنشان کرد: تلاش کرده ایم که عمده فروشگاه های عرضه کالاهای مشمول تنظیم بازار در مناطق کم برخوردار انتخاب شود تا به راحتی در اختیار دهک های پایین قرار گیرد.

وی افزود: ظرف روزهای گذشته قیمت سیب زمینی به دلایلی از جمله بارش، حمل و نقل، احتکار و صادرات تا ۱۶ هزار تومان به طور متوسط در سطح کشور افزایش یافت.

احمدی با بیان اینکه اقدامات خوبی توسط تعاون روستایی به منظور تامین سیب زمینی انجام شده، گفت: تعاون روستایی مقادیری سیب زمینی از استانهای همجوار تامین کرد و بازرسین سازمان جهاد کشاورزی نیز بررسی های خوبی انجام دادند و چندین انبار احتکاری کشف شد در نتیجه اکنون قیمت سیب زمینی در کرمانشاه به ۱۳ هزار تومان کاهش یافته است.

احمدی از کشف دو انبار بزرگ سیب زمینی و پیاز خبر داد و گفت: قیمت فروش و شبکه توزیع مشخص شده و به زودی شاهد عرضه مقادیر احتکاری کشف شده سیب زمینی و پیاز با قیمت بسیار پایین در سطح شهر خواهیم بود.

وی عنوان کرد: به منظور توزیع کالاهای اساسی مشمول تنظیم بازار شبکه توزیع متشکل از فروشگاه های زنجیره ای، تعاونی های کارگری، کارمندی، نظامی و انتظامی و اصناف منتخب که بر اساس لیست اخذ شده از بسیج اصناف تحت عنوان کاسبان امین در نظر گرفته شده است.

احمدی خاطرنشان کرد: ۱۵۰ فروشگاه زنجیره ای، ۶۰ مرکز تعاونی مصرف و ۶۰ فروشگاه منتخب  در سطح شهرستان کرمانشاه فعالیت دارند که به صورت دوره ای برای عرضه کالاهای مشمول تنظیم بازار استفاده می شوند.

وی با بیان اینکه سعی شده ۷۰درصد فروشگاه های عرضه کننده به ویژه در مرکز استان در محلات کم برخوردار انتخاب شوند، افزود: همچنین ۴۱۰ واحد توزیع اقلام تنظیم بازار شامل تعاونی های مصرف، فروشگاه های زنجیره ای و فروشگاه های منتخب در سایر شهرستان استان گسترش یافته اند.

 
 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه