سرپرستی تیم ملی را چون این کاره نبودم، رد کردم

سرپرستی تیم ملی را چون این کاره نبودم، رد کردم
رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال گفت: شاید کمتر کسی بداند که کی‌روش تاکنون چندین‌بار با این کمیته جلسه داشته و در مورد برنامه‌های تیم ملی مشورت کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  مرتضی محصص در مورد اینکه تاکنون نقش چشمگیری از کمیته فنی فدراسیون در کنار تیم ملی دیده نشده است اظهار داشت: چندین‌بار عنوان کردم که وظیفه کمیته فنی چیزی به غیر از حمایت و پشتیبانی از تیم ملی فوتبال نیست. ما نمی‌توانیم در کار کادرفنی و نحوه بازی تیم ملی دخالت کنیم.

وی افزود: اگر نتیجه نمی‌گرفتیم جای بحث وجود داشت اما خوشبختانه تیم ملی موفق شده به جام جهانی برود و اکنون موضوع مهم برای ما اردو و بازی‌های تدارکاتی است تا برای جام جهانی آماده شویم.

محصص تاکید کرد: همان طور که گفتم ما در تصمیم‌گیری‌های تیم ملی دخالت نمی‌کنیم اما شاید کمتر کسی بداند که کی‌روش تاکنون چندین‌بار با این کمیته جلسه داشته و در مورد برنامه‌های تیم ملی مشورت کرده است. البته دلیلی ندارد که بخواهیم این جلسات را رسانه‌ای کنیم.

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال یادآور شد: استرالیا، ژاپن و کره جنوبی تا امروز اردوها و بازی‌های تدارکاتی مختلفی داشته‌اند و اینکه ما این زمان را از دست داده‌ایم مساله نگران‌کننده‌ای است اما باید به دنبال راه‌حل باشیم.

محصص ادامه داد: با این حال وقتی نگاه می‌کنیم که در سایر قاره‌ها مسابقات انتخابی هنوز ادامه دارد، نشان می‌دهد که ما چندان هم عقب نیستیم و اگر بتوانیم از زمان‌های باقی‌مانده استفاده کنیم می‌توانیم تیم ملی را آماده جام‌جهانی کنیم. مهمترین نگرانی کی‌روش سال آینده است و تداخلی که برنامه‌های تیم ملی می‌تواند با مسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا داشته باشد که باید این نگرانی به گونه‌ای برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد: دیگر نگرانی کی‌روش نداشتن بازی‌های تدارکاتی است. من هم در این زمینه با او هم‌عقیده‌ام. ای کاش تیم ملی اردویی در آمریکای جنوبی داشته باشد تا هم در شرایطی نزدیک به کشور برزیل قرار بگیریم و هم بتوانیم با تیم‌هایی از این قاره بازی کنیم. فکر کنم باید از رابطه‌ خوبی که با بولیوی، ونزوئلا و حتی برزیل از نظر سیاسی داریم، استفاده کنیم.

رئیس کمیته فنی فدارسیون فوتبال  در ادامه به تسنیم گفت: بی‌تردید کشورهای دیگر نیز از اینکه با یکی از 32 تیم حاضر در جام‌جهانی بازی کنند استقبال خواهند کرد.

محصص در مورد اختلاف پیش آمده میان کادر فنی تیم ملی و باشگاه‌ها برای زمان در اختیار گرفتن بازیکنان برخی باشگاه‌ها در تیم ملی اظهار داشت: برای باشگاه‌ها و لیگ خودمان احترام زیادی قائل هستم اما زمانی این لیگ تاثیر خود را نشان می‌دهد که تیم ملی ما در مهم‌ترین رقابت‌های فوتبال کره خاکی یعنی جام‌جهانی موفق باشد ما نمی‌توانیم بدون برنامه‌های آماده‌سازی انتظار داشته باشیم تیم ملی به هدف خود برسد.

وی افزود: شاید منطقی نباشد مانند جام‌جهانی 2002 که گاس‌هیدینگ، کی‌لیگ را تعطیل کرد ما هم لیگ خود را تعطیل کنیم. اما چه اشکالی دارد که باشگاه‌ها به گونه‌ای با تیم ملی تعامل داشته باشند که بتوانیم نتایج آبرومندانه‌ای در جام جهانی کسب کنیم.

محصص که در مقطعی با پیشنهاد سرپرستی تیم ملی از سوی کی‌روش روبه‌رو بوده در این‌باره نیز به تسنیم گفت: من یک مدرس و مربی فوتبال هستم این کار نیاز به تجربه ذاتی و اکتسابی دارد شاید در مورد بحث انتخاب سرپرست تیم ملی لطفی صورت گرفته باشد اما من معتقدم این کار نیاز به مدیری باتجربه داشته است.

رئیس کمیته فنی فدارسیون فوتبال  تصریح کرد: اینکه ما در کار کی‌روش دخالت نمی‌کنیم سبب شده تا ارتباطی موثر میان سرمربی تیم ملی و کمیته فنی شکل بگیرد، باز هم می‌خواهم تاکید کنم که این کمیته با شرایط تیم ملی بیگانه نیست.

محصص ادامه داد: به عنوان نمونه دستیار کی‌روش یعنی سیموئز که تحصیلکرده آمریکاست را از نزدیک می‌شناسم من با او همکار بوده‌ام. او در باشگاه تگزاس در دهه 60 و 70 میلادی حضور داشت. سابقه حضور در بنفیکا را دارد و در رده‌های ختلف تیم‌های ملی پرتغال و آمریکا مسئولیت داشته است. حضور او و دن گاسپار که سابقه کار در پرتغال، آمریکا و کانادا را دارد به همراه کی‌روش فرصتی مغتنم برای فوتبال ماست.

وی در پایان گفت: نه کی‌روش یک مربی تازه‌کار است و نه تیم ملی ما تاکنون ناموفق بوده است که بخواهیم به آن بیش از اندازه انتقاد کنیم. به هر صورت معتقدم اگر از فرصت باقی‌مانده به خوبی استفاده کنیم تیم ملی دیدارهای تدارکاتی مناسبی را برگزار کند با این مجموعه می‌توانیم در جام جهانی برزیل عملکرد موفقی داشته باشیم.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی دانا  ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه