استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست شورای آموزش و پرورش:

عزت‌خواه برنامه تحول آموزشی ارائه دهد

عزت‌خواه برنامه تحول آموزشی ارائه دهد
نشست شورای آموزش و پرورش صبح امروز به ریاست استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد تا احمدزاده از مدیرکل این سازمان برنامه کاری و تحول آموزشی مطالبه کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس صبح امروز نشست شورای آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با حضور استاندار، معوان سیاسی، مدیر کل آموزش و پرورش در استانداری کهگیلویه وبویراحمد برگزارش شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

 در این نشست  کرمی مدیر کل نوسازی مدارس استان گفت: برای هوشمندسازی مدرسه شاهد قرار بر تامین اعتبار توسط سازمان مدیریت بود اما این موضوع محقق نشد و توسط سازمان نوسازی کشور ۳ میلیارد تومان در نظر گرفته شد که ۱ میلیارد برای موضوعات شاد و مابقی برای نمایشگر ها در نظر گرفته می شود.

,

استاندار استان در این جلسه با بیان اینکه برای آموزش و پرورش گزینه های مختلفی از بیرون و درون این سیستم مطرح بود و تفکر این بود که مدیریت از این سیستم باشد، گفت: عزت خواه توسط وزارت با پیشینه کاری و تجربه انتخاب شد وی به دنبال کار و تلاش است و می دانم قومیت گرا نیست و همه مناطق استان را مد نظر دارد.

احمدزاده با بیان اینکه شورای آموزش و پرورش یک نگرش تحولی را می تواند ارائه دهد و سبب تحولات فرهنگ شود، گفت: از عزت خواه می خواهم یک برنامه تحولی برای کارایی و تحول در آموزش و پرورش ارائه دهند.

,
,
,

وی با بیان اینکه با ارائه برنامه تحولی ما حمایت خواهیم کرد، گفت:بنده متعهد شدم برنامه تحولی استان را تا ۲۰ استان تحویل دولت داده شود که بر اساس آن اعتبارات داده تا کار شود.

احمدزاده خطاب به بلادی عضو شورای آموزش و پرورش گفت: نبود امکانات دلیلی بر پیشرفت نیست هر چند موثر است اما نگرش و برنامه تحولی برای رشد لازم است.

,
,
,

وی با بیان اینکه اعضای شورا با فکر و برنامه در جلسات حضور پیدا کنند تا سبب تحول در آموزش شویم،گفت: درصددیم مدرسه شاهد با اختصاص بودجه نمونه هوشمند سازی مدارس شود.

این مسئول با بیان اینکه مشکلات حاشیه نشینی در همه مناطق وجود دارد، گفت:  در سفر قالیباف به اعتبارات توجه خواهند کرد اما دادن اعتبارات اجرایی دست دولت است اما امید داریم کمک های فرهنگی برای مسائل فرهنگی اخذ کنیم

,
,
,

رئیس آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد در این جلسه به آموزش و پرورش به عنوان محور و ابزار توسعه اشاره کرد و گفت: برای توسعه آموزش و پرورش نیاز به همکاری همه مردم دارند رهبر انقلاب به ضرورت ورود بهترین فکرها برای تصمیم گیری در حوزه آموزش و پرورش ورود کنند بهترین فکرها شورای آموزش و پرورش، نخبگان فرهنگی، تریبون های فرهنگی مانند ائمه جمعه باید ورود کنند.

دلشاد با بیان اینکه برای نشست شورای آموزش و پرورش باید ارزش قائل شود و مدعوین باید حضور پیدا کنند، گفت: در بند ۳ ماده ۱۳ آموزش و پرورش بیان شده  سه درصد از پروانه نوسازی، عوارض باید به آموزش و پرورش داده شود.

دلشاد به ضرورت  رویکرد برنامه محوری و مطالبه گری درشورای آموزش و پرورش اشاره کرد و ادامه داد: در شورای آموزش و پرورش استان و شهرستان مصوب و  اعلام شد حامل های انرژی در مدارس قطع نشود تا مدارس با مشکل مواجه نشوند.

,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه