عاشقانه‌های حمیدرضا شکارسری در دو کتاب آمد

عاشقانه‌های حمیدرضا شکارسری در دو کتاب آمد
حمیدرضا شکارسری از انتشار دو مجموعه شعر جدید و تدوین یک مجموعه شعر برای امام خمینی (ره) خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا این شاعر درباره مجموعه شعرهای جدید خود به خبرنگار ادبیات و نشر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: «عاشقانه‌هایی برای دشمن» مجموعه‌ای از 64 شعر نوست که در آن‌ها تلاش شده با زاویه‌ای جدید به جنگ و دفاع مقدس نگاه شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

او افزود: این مجموعه در 80 صفحه و 1100 نسخه با قیمت 5500 تومان در نشر فصل پنجم به چاپ رسیده است.

,

 

,

شکارسری در ادامه اظهار کرد: همچنین از سوی این نشر، مجموعه شعر «چتر شورشی» به چاپ دوم رسیده است.

,

 

,

این شاعر سپس با اشاره به چاپ مجموعه شعر دیگری از خود گفت: کتاب «عاشقانه‌های پکن» مجموعه 55 شعر عاشقانه است که حاصل سفری است که من برای ارائه مقاله و شعرخوانی به چین داشتم. این شعرها حاصل اقامت در چین و ویرایش در تهران است. این کتاب در 63 صفحه و 1100 نسخه با قیمت 5000 تومان در نشر نیماژ منتشر و روانه بازار شده است.

,

 

,

او همچنین از سرایش مجموعه شعری برای امام خمینی (ره) خبر داد و بیان کرد: این مجموعه شامل بیش از 50 شعر است که در سوگ حضرت امام و شخصیت ایشان سروده شده و قرار است از سوی مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) به چاپ برسد.

,

 

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه