دبیر کارگروه اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد؛
لزوم ارتباط با کشورهای همسایه/ نباید تنها به اروپا دل بست
دبیر کارگروه اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از راه های توسعه همهجانبه ارتباط با همه کشورهای دنیا است و اکتفا به تنها کشورهای اروپایی و آمریکا که ماهیت آنها برای ما آشکار شده است؛ امری اشتباه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالکریم رجبی در گفتوگو با گلستان ما؛ گفت: سیاست وزارت امورخارجه و دولت باید همهجانبه باشد و نباید اشتباهات گذشته و اکتفا و تکیه به کشورهای اروپایی و آمریکا تکرار شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,وی افزود: اگر هم قرار است با کشورهای اروپایی و آمریکا ارتباطاتی برقرار شود؛ باید در راستای چارچوبهای نظام و در راستای منافع ملت ایران باشد تا به وا سطه آن ضرری به کشور و منافع ملت وارد نشود.
,دبیر کارگروه اقتصادی مجلس ادامه داد: اینکه بگوییم باید تنها به کشورهای اروپایی و آمریکا مذاکره کنیم؛ تصمیمی اشتباه است؛ چرا که جهان و معادلات آن در این کشورها خلاصه نشده و هستند کشورهایی که ظرفیتهای بالقوهای برای بالفعل شدن داشته باشند که به واسطه برقراری ارتباط با آنها، منافعی برای ملت ایران حاصل شود.
,نماینده اسبق شرق گلستان تاکید کرد: متاسفانه در دولت قبل کشورهای منطقه و همسایه که می توانستند در حوزه های مختلف همکاریهای همه جانبه با ایران داشته باشند؛ نادیده گرفته شدند که باید در دولت کنونی به این نکته توجه شود.
,وی به سفر رییس جمهور پس از 10 سال به قطر اشاره کرد و گفت: سفر رئیس جمهور به قطر و امضای اسناد همکاری با این کشور برای نظام و ملت ایران منشاء خیر و برکت خواهد بود و اقدام می تواند دروازه ای برای ورود به مذاکرات با دیگر کشورهای همسایه نیز باشد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه