عبدالحسین محبوبی :

تامین دام عیدقربان در سراوان

تامین دام عیدقربان در سراوان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سراوان گفت: در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان بیش از ۵۰۰۰ دام سبک و سنگین جهت تامین نیازگوسفند قربانی مردم شهرستان سراوان برنامه ریزی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از عصر هامون، عبدالحسین محبوبی اظهار داشت: با هماهنگی های صورت گرفته صدور مجوز برای بیش از۳۵۰۰دام سبک از استان های خراسان جنوبی، رضوی و فارس و حدود۷۰۰راس دام موجود در منطقه برنامه ریزی شده که شامل پلاک کوبی، سم پاشی و معاینه بالینی قرار گرفته اند که صرفا این مجوزها ویژه میادین توزیع دام صادر شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, به نقل از , عصر هامون, ، عبدالحسین محبوبی اظهار داشت: با هماهنگی های صورت گرفته صدور مجوز برای بیش از۳۵۰۰دام سبک از استان های خراسان جنوبی، رضوی و فارس و حدود۷۰۰راس دام موجود در منطقه برنامه ریزی شده که شامل پلاک کوبی، سم پاشی و معاینه بالینی قرار گرفته اند که صرفا این مجوزها ویژه میادین توزیع دام صادر شده اند.,

وی ادامه داد: دراین خصوص اکیپهای ثابت و سیار کار نظارت در منطقه را در خصوص کنترل عدم ورود دام غیرمجاز در منطقه انجام می دهند.
محبوبی گفت: در مجموع بیش از۵ هزار دام سبک و سنگین جهت تامین نیازمردم در عید قربان سازماندهی شده است.
انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه