در رستاخیز طبیعت؛
سینه ستبر ایران اسلامی آماده استقبال از بهار/ حاشیه شهر را در این رستاخیز دریابید
همزمان با رستاخیز طبیعت روزهای استقبال از بهار و قدم گذاشتن به سالی جدید آغاز می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، خانواده های ایرانی هر سال از نیمه دوم اسفند و شاید کمی جلوتر روزهای خاصی را تجربه می کنند و همه به دنبال آراستن منزل و پاکیزگی هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,

, البته ما وظیفه داریم در اعمال و رفتار خود نیز یک حرکت و دگرگونی ایجاد کنیم و با تنظیف درون خود به آراستگی بیرونی نیز توجه کنیم.
,دراین ایام همه تلاش می کنند تا قبل از فرارسیدن عید نوروز، چهره ای تمیزتر و با نشاط تر به فضای زندگی بدهند. رسمی که با عنوان خانه تکانی در بین مردم مرسوم است.
,آراستن چهره شهر برای شادابی و نوید نوروز دادن نیز از رسوماتی بوده که همواره مورد توجه مردم و مسئولین امر بوده و هست و شهرداریها باید به این مسئله توجه ویژه داشته باشند.
,

, زیبا سازی شهرها با نزدیک شدن به فصل بهار در دل مردم امید را زنده می کند
, زیبا سازی شهرها با نزدیک شدن به فصل بهار در دل مردم امید را زنده می کند, زیبا سازی شهرها با نزدیک شدن به فصل بهار در دل مردم امید را زنده می کند,سعدالله ناصری یکی از شهروندان کرمانشاهی در این رابطه به خبرنگار مرصاد نیوز، گفت: زیبا سازی شهرها با نزدیک شدن به فصل بهار در دل مردم امید را زنده می کند.
,وی خاطر نشان کرد: همانطور که در سال های گذشته نیز مشاهده کردیم چهره شهر در نوروز رنگ و بوی دیگری به خود می گیرد، نصب المان های شهری، گل کاری و سایر اقداماتی که در راستای بهبود چهره شهر صورت می گیرد، اقدامات خوبی است.
,ناصری بیان داشت: اگر شهرداری در چند نقطه از شهر اقدام کند به نصب سیاه چادر که نماد زندگی عشایری و بومی است، بسیار مورد استقبال قرار می گیرد و توجه بسیاری به آنها جلب می شود.
,وی خاطر نشان کرد: همچنین شهرداری می تواند با استفاده از موسیقی محلی به صدور فرهنگ و موسیقی این خطه از شهر به سراسر کشور کمک کند.
,

, ناصری اظهار داشت: نصب المان از فرهنگ بومی کرمانشاه، در ایام نوروز می تواند کارساز باشد و علاوه بر بهبود چهره شهر، به آشنایی مسافران با فرهنگ، آداب و رسوم غنی مردم کرمانشاه کمک کند.
,مناطق حاشیه شهر نیاز به توجه بیشتری دارد
, مناطق حاشیه شهر نیاز به توجه بیشتری دارد, مناطق حاشیه شهر نیاز به توجه بیشتری دارد,حاتم کریمی از دیگر شهروندان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مرصاد اظهار داشت: مناطق حاشیه شهر نیاز به توجه بیشتری دارد اما متاسفانه سالیان سال شاهد بودیم که در ایاممختلف به خصوص ایام نوروز به این مناطق رسیدگی نشده است.
,وی گفت: البته این عدم توجه با مناطق حاشیه ای سبب می شود چهره زیبای کلان شهر تحت تاثیر قرار بگیرد.
,کریمی افزود: اگر چه اخیرا در مناطق حاشیه ای شهر اقداماتی شروع شده اما کافی نیست که البته همین اقدامات کوچک موجبات خوشحالی ساکنان مناطق را فراهم کرده است.
,مردم در مناطق حاشیه ای انتظار دارند شهرداری ها توجه بیشتری به آنها داشته باشند تا در ایام نوروز تغییرات بیشتری در معابر و خیابانها احساس کنند.
,قرار است در میادین شهر آرامسازی، بازسازی و طراحی حصارهای کارگاهی جدید صورت بگیرد
, قرار است در میادین شهر آرامسازی، بازسازی و طراحی حصارهای کارگاهی جدید صورت بگیرد, قرار است در میادین شهر آرامسازی، بازسازی و طراحی حصارهای کارگاهی جدید صورت بگیرد,مژگان کرمی فرد در گفتگو با خبرنگار مرصاد نیوز با اشاره به تمهیدات شهرداری کرمانشاه برای استقبال از نوروز اظهار داشت: امسال علاوه بر وظایف سنوات گذشته شهرداری، مسیر ویژه زیباسازی و گردشگری برای شهر کرمانشاه تعریف شده است که از میدان فردوسی آغاز و تا میدان طاقبستان ادامه خواهد داشت.
,مدیر بهسازی و زیباسازی شهرداری کرمانشاه افزود: قرار است در این مسیر بهسازی و بازسازی میادین موجود انجام شود.
,وی خاطر نشان کرد: در این مسیری که در نظر گرفته شده است ۵ میدان از جمله میدان فردوسی، میدان آیت الله کاشانی، میدان انقلاب اسلامی، میدان آزادی و میدان سپاه پاسداران وجود دارد.
,کرمی فرد گفت: قرار است در میادین این مسیر آرامسازی، بازسازی و طراحی حصارهای کارگاهی جدید صورت بگیرد.
,

, وی بیان داشت: طبق برنامه تعریف شده در میدان فردوسی آرام سازی، در میدان آیت الله کاشانی و میدان انقلاب طراحی،نوسازی و بازسازی مجدد و در میدان آزادی و میدان سپاه پاسداران حصارهای کارگاهی جدید نصب می شود.
,مدیر بهسازی و زیباسازی شهرداری کرمانشاه اظهار داشت: همچنین در سایر کارگاه های قطار شهری حصارهای کارگاهی جدید نصب خواهد شد.
,وی رنگ آمیزی و زیبا سازی ستون های قطار شهری را از دیگر اقدامات شهرداری عنوان کرد و گفت: به این منظور نورپردازی ستون های قطار شهری و فاز اول بلوار تاق بستان تعریف شده است.
,کرمی فرد اذعان داشت: علاوه بر این اقدامات، رنگ آمیزی جداول، پل های عابر پیاده، مناسب سازی تابلوهای تبلیغاتی، کاشت انواع درخت، گل و درختچه به وسعت زیاد در سطح شهر کرمانشاه به مناسبت آغاز فصل بهار انجام می گیرد.
,وی به زیبا سازی ورودی شهر اشاره کرد و افزود: به این منظور زیباسازی ها از سمت نوکان نمود بیشتری خواهد داشت و تقاطع سردار سلیمانی نیز نورپردازی خواهد شد و در مجموع مناسب سازی کریدورهای شرقی و غربی در ادامه ورودی های شهر صورت می گیرد.
,

, کرمی فرد همچنین در خصوص فضاسازی در مناطق حاشیه ای شهر، گفت: برنامه کوتاه مدت، یکساله و بلند مدت برای زیبا سازی حاشیه شهر در دستور کار داریم و باید تغییرات اساسی بر معابر حاشیه نشین داشته باشیم که این کار در کوتاه مدت امکان پذیر نیست.
,آمادگی کامل شهرداری برای استقبال از نوروز
, آمادگی کامل شهرداری برای استقبال از نوروز, آمادگی کامل شهرداری برای استقبال از نوروز,گفتنی است نادر نوروزی شهردار کرمانشاه نیز در نشستی با سرپرست میراث فرهنگی استان از آمادگی کامل شهرداری برای استقبال از نوروز خبر داد و گفت: شهرداری همچون سالهای گذشته فضای شهر را آماده استقبال از مسافران نوروزی خواهد کرد.
,وی با اعلام موافقت با برپایی نمایشگاه موقت صنایعدستی دستی در تاق بستان، بیان داشت: برای احداث بازارچههای دائمی نیز میراث فرهنگی طرح خود را در این زمینه ارائه کند ما نیز آمادگی این کار را داریم.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه